Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru! "Șanse sunt cu acești copii!"

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 dec 2023, 14:41

În această seară, la ora 23:00, telespectatorii Kanal D sunt invitati să urmărească o ediție special a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru".

Pe platoul celui mai îndrăgit quiz din România, Jocul cuvintelor, copiii vor fi protagoniștii unei ediții de colecție, pregătită chiar pentru ziua în care Moș Nicolae este la putere. Cinci micuți concurenți, Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei, îi vor încânta pe telespectatori cu cunoștințele lor remarcabile și bucuria jocului.

Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru

" Mos Nicolae a primit scrisorile celor care nu se uită la «Jocul cuvintelor» și le va trimite dicționare! Celor care vă uitați, bun venit! Vreau să vă prezint

invitați deosebiți în această seară",  deschide Dan Negru emisiunea specială a acestei seri.

Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei vor fi răsplătiți nu doar cu aprecierea publicului, ci și cu cadouri speciale oferite în dar de Mos Nicolae. Această ediție a emisiunii Jocul cuvintelor promite să fie plină de surprize și momente memorabile.

Citește și: Ce familie frumoasă are Dan Negru! Vedeta Kanal D a apărut pe coperta unei cunoscute reviste, alături de soție și copii

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Să aveți un Mos Nicolae frumos! Șanse sunt cu acești copii!",   le transmite Dan Negru milioanelor de telespectatori care si-au făcut un obicei din gimnastica minții, seară de seară, de miercuri până vineri, la Kanal D.

Nu ratați "Jocului cuvintelor cu Dan Negru", difuzată în această seară, la 23:00, la Kanal D, o ediție de colecție care va aduce zâmbete și bucurie în casele telespectatorilor din întreaga țară.

Cinci copii plini de energie și încrezători în abilitățile lor in ceea ce privește vocabularul vor face deliciul telespectatorilor în seara de Mos Nicolae.

Citește și: Dan Negru, pe urmele Sfântului Andrei: ”Acu’ vreo două mii de ani a trecut prin locurile astea” Cum a ales îndrăgitul prezentator să marcheze ziua de 30 noiembrie