Ediţie specială LA ŞUETĂ CU BAHMU în seara de Paşti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 20:20

Sărbătorile Pascale debutează la Kanal D în emisiunea LA ŞUETĂ CU BAHMU într-o ediţie specială, sâmbătă 3 aprilie, de la ora 21.00, la Kanal D.

Adrian Minune, Nicu Paleru, Carmen Şerban, Emilia Ghinescu, Suzana, Varu Sandel, artişti consacraţi ai muzicii de petrecere, ne vor încânta cu cele mai frumoase cântece de sărbătoare.

Senzuala Jasmine va face o demonstraţie de dans pe ritmuri orientale, iar frumoasele trupelor Dolls şi Heaven ne vor cânta ultimele hit-uri. Trupa Varză ne aduce zâmbetul pe buze şi menţine tonusul distracţiei cu multe momente vesele.

Muzica populară face front comun cu muzica de petrecere şi muzica pop, cărora li se vor alătura momente de magie şi de voie bună, alcătuind un veritabil spectacol de varietăţi.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu rataţi ediţia specială de Paşti LA ŞUETĂ CU BAHMU cu multe surprize, multă muzică, bună dispoziţie şi distracţie la maxim, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 21.00,

la Kanal D. 
 

 

 

Taguri: