EDITORIAL Ilinca Vandici: Când faci ceea ce iubești

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 29 mai 2024, 15:44

Ilinca Vandici si Teo Trandafir, in pauza la Follow Us

Sursa: Kanal D

Pot spune ca ma numar printre oamenii fericiti si norocosi, pentru ca fac ceea ce imi place si ceea ce iubesc cel mai mult. Este o binecuvantare sa simti bucurie cand iti faci jobul, cand nu percepi nimic impovarator, ci doar nevoia de a fi cel mai bun in activitatea ta. Iar daca ai alaturi si o echipa in care ai incredere si care te sustine, nimic nu pare imposibil.

Asa s-a intamplat in cazul "Bravo, ai stil" si la fel de frumos s-au asezat lucrurile si acum, de cand a inceput proiectul "Follow us!”, la Kanal D2,  o emisiune in care ma simt in elementul meu, alaturi de un om pe care il respect si apreciez enorm, Teo Trandafir. In spatele a ce se vede la televizor sta multa munca, implicare din partea unei echipe intregi.

Ne incepem ziua la redactie, alaturi de colegi, cu o sedinta in care sunt puse pe masa subiectele cele mai interesante ale zilei.

Cele relevante ajung in fata publicului; despicam firul in patru alaturi de dumneavoastra, a celor din fata micului ecran, si, cand este necesar, avem si specialistii in studio.

Nu de putine ori, eu si Teo avem opinii diferite pe un anumit subiect, dar situatia asta face lucrurile si mai frumoase si sanatoase, pentru ca, in logica argumentelor si a intrebarilor necesare, ajungem la un numitor comun.

Indiferent de subiect, fie ca este vorba de unul social, de interes major, sau de ultimele noutati din showbiz, tratam totul cu seriozitate si punem pe masa onest variantele, opiniile si verdictul specialistilor atunci cand este cazul. Nu pornim de la premisa ca stim totul, ci de la aceea ca atunci cand nu intelegi, intrebi  si ca pentru a intelege o situatie, o privesti din mai multe perspective.

Dar cel mai mult imi place cand incepem sa radem; e terapie curata. Teo are un umor incredibil si nu de putine ori multumesc ca s-a inventat machiajul rezistent la apa, pentru ca rad cu lacrimi in culise, dar mi s-a intamplat si in direct.

Indiferent cum este afara, eu am un soare in interior, pentru ca langa mine sunt oameni frumosi si pentru asta le multumesc, in fiecare zi, colegilor mei din fata si din spatele camerelor.

Imi doresc mult ca fiecare dintre voi sa se bucure de ceea ce face, sa se regaseasca in activitatea de zi cu zi, indiferent care este jobul pe care l-a ales, care il implineste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Iar daca nu va simtiti inca la locul potrivit, nu incetati sa cautati cea mai buna varianta pentru voi, cea in care sa puteti da ce e mai bun.

Satisfactiile uriase vor veni daca vei deveni omul potrivit la locul potrivit.  Dar asta se implineste atat cu munca ta cu tine insuti/insati, cat si cu armonizarea cu cei din jurul tau. Pentru  ca niciodata nu esti singur in realizarile tale, mereu exista un om sau mai multi care iti sunt acolo, aproape, pe acest drum profesional; mentori, colegi, chiar oameni cu care poate nu interactionezi mult, dar care resprezinta o “rotita” importanta in tot acest proces prin care oferim ceva celorlalti.

Un “produs final” e un cumul de interactiuni, de planuri, de actiuni, un produs final are propria-i viata, are toata emotia cu care l/ai dus la bun sfarsit. Cu toata bucuria de a face ceea ce iubesc, televiziune, va invit in fiecare zi, alaturi de noi, la “Follow us!”, pe Kanal D2, sa traim impreuna emotiile, intrebarile firesti, dorinta de a intelege, de a comenta, de a analiza si de a pune intrebari.

Acestea din urma pot si fi retorice, pentru ca, uneori, raspunsul deja il stim, chiar daca nu e scris undeva cu majuscule.