EDITORIAL Ilinca Vandici: "Mi-a sărit inima când l-am văzut!"

Autor: Oana Picerea

Editorial Ilinca Vandici 

Sursa: Kanal D

M-am trezit cu un păianjen pe perdea, din acela mare, negru, stil tarantulă, din pluş! Mi l-a adus Zian să înfrumusețăm casa de Halloween.

Mi-a sărit inima când l-am văzut, era să leșin! Dar nu te pui cu imaginația și dorințele copiilor! Așa că această creatură din pluș și sârme face acum parte din decorul casei. Da, vine acea perioadă a anului dominată de dovleci uriași și de spaime pe care le luăm peste picior...Cui îi mai este frică de Bau-Bau? Cred că așteptăm mulți dintre noi ziua aceea din an în care se dă liber la fantome și la dulciuri!

Înainte să-l am pe Zian, Halloweenul trecea pe lângă mine fară prea multe bătăi de cap, pentru mine era doar o zi ca oricare alta. Dar lucrurile s-au schimbat radical de când Zian a început să guste ziua cea mare, ziua inundată de dovleci, lumânări, fantome, păianjeni și multe, multe dulciuri!

Așadar, de vreo 2-3 ani încoace ziua de Halloween aduce cu ea și pregătirile... Practic ziua asta, sau mai bine spus sărbătoarea, începe cu vreo două săptămâni înainte.

În ce ne costumăm? De unde procurăm anumite lucruri? În cât timp trebuie să fim cu totul gata? Toate aceste întrebări și teme trebuie rezolvate matematic. Și unde mai pui că și casa se cuvine aranjată în ton cu sărbătoarea.... Bănuiesc că treceți și voi prin astfel de situații. Dar știți ce e bine? Că avem de ce ne bucura, că avem un bun pretext să râdem, să fim împreună, să facem daruri, să ne răsfățam și să râdem de fricile noastre, fie ele mari sau mici, de pluș sau adevărate.
Vă îmbrățișez și vă doresc spor la pregătirile de Halloween!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

 

Taguri: