EDITORIAL Ilinca Vandici: O revedere așteptată!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 05 sep 2024, 09:58

Ilinca Vandici, editorial

Sursa: Kanal D

Vara această a fost una dintre acele veri pe care nu le uiți niciodată. Din momentul în care am pus piciorul pe nisipul fierbinte din Turcia, alături de Zian, băiețelul meu, am simțit că e timpul să las totul deoparte și să mă bucur de fiecare clipă. Soarele, marea și râsetele lui Zian au fost tot ce mi-am dorit în acele zile. Ne-am pierdut în momentele simple, dar pline de semnificație – o joacă pe plajă, o cină la apus, o plimbare de seară pe malul mării. Totul era despre noi doi, despre acea legătură specială care se creează între mamă și copil, când nu există nimic care să te distragă.

Dar vara această nu a fost doar despre relaxare, ci și un pic de agitație, specifică New York-ului. Metropola aceasta fantastică m-a surprins din nou cu energia sa nemărginită, iar apoi plajele însorite din Miami Beach m-au făcut să mă simt din nou copil, liberă și lipsită de griji. Fiecare colț de stradă, fiecare val care mi-a atins picioarele m-au umplut de o energie nouă, pe care abia aștept să o împărtășesc cu voi.

Dincolo de momentele acestea minunate, un gând mi-a rămas prezent în minte: dorința de a reveni în mijlocul echipei mele și de a mă bucura de acea atmosferă unică din redacție. Fiecare vacanță e o evadare, dar bucuria mare vine  și din revenirea la ceea ce iubești să faci zi de zi.

Sunt entuziasmată să vă anunț că mă voi alătura din nou lui Teo Trandafir pentru a vă aduce un nou sezon al emisiunii "Follow us!".

Curiozitatea pentru subiectele care urmează să fie dezbătute, dorința de a mă reconecta cu voi, telespectatorii noștri fideli, și dorul de echipa mea, toate acestea mă fac să număr zilele până la <revederea> noastră pe micul ecran.

Această vară m-a învățat multe. M-a învățat să prețuiesc timpul petrecut cu cei dragi, dar și să recunosc importanța muncii și pasiunii în viața mea. M-a făcut să realizez cât de norocoasă sunt să pot împăca ambele lumi – familia și cariera – și să mă întorc la voi cu inima plină de recunoștință și entuziasm.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Așadar, vă aștept alături de Teo și de întreaga echipă "Follow us!" pentru un nou sezon plin de povești, dezbateri și surprize.

Ne vedem acolo, pentru că abia aștept să vă povestesc ce am făcut vara această... și nu numai!

Va imbratisez cu drag!

Ilinca