EDITORIAL Teo Trandafir: Pentru că ne place să înțelegem

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 05 sep 2024, 09:58
Teo Trandafir, editorial 
Sursa: Kanal D

Și iată că ne pregătim pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii "Follow us!", o emisiune care, îmi place să cred, este pe placul celor aflați în fața micilor ecrane. Judecând după reacțiile pe care le primesc fie pe social media sau chiar pe stradă, de la oameni de toate vârstele, mie îmi este clar că telespectatorilor noștri le place să discute, să disece, să înțeleagă lucrurile. Și nouă, echipei de la “Follow us!”, și publicului, ne place să înțelegem, iar asta este ceea ce ne leagă.

Nu există subiecte tabu, lucruri care nu pot fi supuse dezbaterii, iar curiozitatea este aliata noastră în tot ceea ce facem la “Follow us!”

Asta, de fapt, încercăm să facem la fiecare ediție a emisiunii, să aducem în fața oamenilor situații, fenomene, vedete și chiar pe noi înșine- și mă refer aici la subsemnata și la Ilinca Vandici, colega mea- și să disecăm lucrurile pentru a le înțelege mai bine, pentru a pricepe mecanismul, cauzele, dar și efectele. 

Iar atunci când complexitatea subiectului o cere, aducem ajutoare, specialiști în diferite domenii care "pun" expertiza lor pe masa dialogului.

Pentru că eu cred că publicul este cel mai important în această ecuație și Măria Să Publicul este cel care ne inspiră pentru a realiza o emisiune pe gustul lui, m-aș bucura ca în continuare să primim de la cei care ne urmăresc reacții, idei pe paginile oficiale de Instagram și Facebook ale emisiunii.

Va invităm așadar să ne scrieți, să ne semnalați ce va preocupă, să vă reprezentăm în toate preocupările voastre! Venim cu forțe proaspete din vacanță și abia așteptăm să începem seria dezbaterilor noastre zilnice, la "Follow us!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Cu drag,

Teo