EDITORIAL Teo Trandafir: Un exerciţiu de weekend

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 19 sep 2024, 15:48

Editorial Teo Trandafir

Sursa: Kanal D

Nu e un secret pentru nimeni că am o mare admirație pentru omul și profesionistul Dan Negru. Și mă bucur mult că suntem și colegi și că împărtășim aceeași pasiune pentru televiziune.

Ca mulți dintre dumneavoastră, evident că sâmbăta trecută am fost tare curioasă să văd și eu premiera show-ului „ The Floor" și ce pot să vă spun este că mi-a plăcut la nebunie să văd niște oameni (n.r.- concurentii) atât de pasionați de domenii la care nici nu mă gândeam!

M-am uitat la un moment dat că mâța în calendar la doi stimabili concetățeni care jucau de mama focului pe un domeniu mie străin – jocurile pe calculator. 

Și știți ce m-am pomenit făcând după ce s-a terminat show-ul? Căutând astfel de jocuri video pe internet, pentru că au reușit să îmi trezească curiozitatea pentru acest domeniu! Nu că mă apuc de ele, dar urmărindu-i pe cei doi concurenți cu cât interes urmăreau imaginile și cum răspundeau m-a prins așa...o flamă!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Să răspunzi sub presiunea timpului la niște indicii vizuale sau auditive mi se pare un exercițiu bun și relaxant, vorbesc aici din perspectiva telespectatorului. Eu, din fotoliu, încercăm să dau răspunsurile și pun pariu că toți cei care s-au uitat la emisiune au făcut la fel. Sâmbăta această știu ce fac de la 9 seara... Și duminică, de asemenea! „The Floor" face parte din „meniul de weekend". În cazul vostru cum este? J