EDU.RO BAREM ȘI SUBIECTE matematică simulare Evaluare Națională 2022. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a la matematică, la simulare Evaluare Națională 2022

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 apr 2022, 15:05

Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 au fost afișate. Iată care sunt cerințele pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a. EDU.RO urmează să afișeze baremul de corectare la matematică la simulare Evaluare Națională 2022.

Cea de-a doua probă de la simulare Evaluare Națională 2022 este cea la matematică, astfel că emoțiile continuă pentru elevii de clasa a VIII-a și marți, 5 aprilie 2022. Iată ce subiecte au primit elevii la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, dar și când se va afișa baremul de corectare.

UPDATE ORA 15:00: EDU.RO a afișat baremul de corectare la matematică și subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la Simulare Evaluare Națională 2022:

 

EDU.RO Subiecte matematică simulare Evaluare Națională 2022: 

 

UPDATE ORA 11:00 Edupedu.ro a publicat subiectele la proba de Matematică de la Simulare Evaluare Națională 2022:

Cea de-a doua probă de la simulare Evaluare Națională 2022 este cea la matematică, astfel că emoțiile continuă pentru elevii de clasa a VIII-a și marți, 5 aprilie 2022. Iată ce subiecte au primit elevii la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, dar și când se va afișa baremul de corectare.

EDU.RO subiecte matematică simulare Evaluare Națională 2022

Subiectele la matematică de la simulare Evaluare Națională 2022 vor fi afișate atât pe EDU.RO, cât și pe kanald.ro. Proba la matematică este ultima din cadrul simulării Evaluării Naționale 2022 și are loc marți, 5 aprilie 2022. La fel cum s-a întâmplat și la proba la limba și literatura română, elevii vor primi la simulare Evaluare Națională 2022, proba la matematică, subiecte redactate sub formă de broșură.

Astfel, elevii nu vor putea ieși din sala de examen cu subiectele la matematică pe care le-au primit la simulare Evaluare Națională 2022, având în vedere că le vor rezolva pe aceeași foaie. În cazul în care elevii au nevoie de pagini suplimentare, aceștia pot solicita profesorului supraveghetor. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Simulare Evaluare Națională 2022, proba de Limba și Literatura Română- BAREM și SUBIECTE EDU.RO: Cum se rezolvau corect Subiectele de la Română

Subiectele la matematică de la simulare Evaluare Națională 2022 sunt gândite astfel încât să respecte programa de examen, astfel încât elevii să nu întâmpine dificultăți în ceea ce privește rezolvarea subiectelor. 

Subiectele la matematică de la simulare Evaluare Națională 2022 sunt împărțite pe 3 categorii. La subiectele I și II, elevii trebuie să încercuiască răspunsurile corecte, în timp ce la subiectul III, viitorii absolvenți de liceu trebuie să scrie rezolvarea completă pe foaia de examen. 

Ministerul Educației a anunțat că subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 vor fi notate cu același punctaj, astfel că subiectele I, II și III vor avea fiecare câte 30 de puncte, iar din oficiu vor fi acordate 10 puncte.

Subiecte matematică simulare Evaluare Națională 2022. Cât timp au elevii la dispoziție pentru a rezolva subiectele?

Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022 sunt gândite în așa fel încât să poată fi rezolvate în timpul impus de regulament. Mai exact, elevii vor avea la dispoziție 2 ore pentru rezolvarea subiectelor la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, timp care va fi calculat din momentul în care fiecare elev va completa castea de identificare. Pentru completarea datelor personale, elevii au la dispoziție 15 minute. Ulterior, caseta de identificare se va sigila, iar apoi va începe proba scrisă la matematică la simulare Evaluare Națională 2022.

Citeste si: Subiecte și barem de corectare simulare Evaluare Națională 2022, proba la Limba și literatura română. EDU.RO a afișat subiectele la Română și baremul de corectare, la simularea Evaluării Naționale 2022

Pentru rezolvarea subiectelor la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, elevii trebuie să știe că în cazul în care greșesc un răspuns la Subiectul I sau II pot corecta prin tăierea cu o linie orizontală și încercuirea răspunsului considerat corect. 

Dacă trebuie să realizeze figuri geometrice la proba la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, elevii trebuie să folosească creion, pix sau stilou de culoare albastră. 

Pentru proba la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, elevii trebuie să fie în sălile de examen la ora 08:00, iar proba va începe la ora 09:00. 

Subiectele la matematică la simulare Evaluare Națională 2022, dar și baremul de corectare vor fi postate pe EDU.RO după ora 15:00, dar vor fi actualizate în timp real și pe kanald.ro.

Simulare Evaluare Națională 2022, calendar oficial. Când vor afla elevii notele?

Ministerul Educației a anunțat că simularea pentru Evaluarea Națională 2022 are loc în perioada 4-6 aprilie 2022. În acest an, elevii vor afla notele la simulare Evaluare Națională 2022 pe data de 14 aprilie. 

Calendar simulare Evaluare Națională 2022:

  • 4 aprilie 2022 – Limba şi literatura română – probă scrisă;
  • 5 aprilie 2022 – Matematică – probă scrisă;
  • 6 aprilie 2022 – Simulare proba Limba maternă;
  • 14 aprilie 2022 – Afișarea rezultatelor

Ce se întâmplă cu elevii care nu obțin note de trecere la simulare Evaluare Națională 2022?

Notele de la simulare Evaluare Națională 2022 nu se trec în catalog, nu pot fi contestate și nici nu se afișează, astfel că elevii de clasa a VIII-a care nu obțin note de trecere nu trebuie să își facă griji, având în vedere că aceste note nu le vor influența mediile finale. 

Notele la simulare Evaluare Națională 2022 au rolul de a le arăta elevilor care este nivelul lor de pregătire, astfel că în funcție de rezultate, profesorii îi vor putea îndruma pe elevi, astfel încât aceștia să știe cum ar trebui să procedeze pentru a-și îmbunătăți cunoștințele, astfel încât să obțină note cât mai mari la Evaluarea Națională 2022. 

Sursa: edu.ro

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?