Edi Iordănescu, ce pronostic a făcut pentru meciul România-Olanda: „Olanda e favorită”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 02 iul 2024, 11:53

Edward Iordănescu a recunoscut că Olanda este o echipă superioară

Sursa: Instagram / Echipa națională a României

România întâlnește Olanda în „optimile” EURO 2024 pe 2 iulie, într-un meci esențial pentru viitorul fotbalului românesc.

Selecționerul Edi Iordănescu a prefațat duelul România – Olanda, programat pentru 2 iulie, ora 19:00, la Munchen, în cadrul „optimilor” EURO 2024.

În cadrul conferinței de presă, Iordănescu a evidențiat importanța acestui meci pentru fotbalul românesc și a subliniat modul în care echipa poate să depășească așteptările și să obțină calificarea în „sferturi”.

Edward Iordănescu a recunoscut că Olanda e superioară ca valoare

Edward Iordănescu a recunoscut superioritatea Olandei, echipă cu jucători valoroși și experiență vastă în turneele finale.

„Când joci cu istoria în față, este clar că este un meci de la care îți dorești cât mai mult. Nu va fi ușor, va fi extrem de greu. Am construit totul cu realism și cu realism spun că Olanda e favorită mâine!”, a declarat selecționerul.

În același timp, Iordănescu a accentuat punctele forte ale României: un grup unit și o țară întreagă care respiră alături de echipă.

„Avem și noi atuuri. Avem un grup bun și avem în spate o țară care respiră în același timp cu echipa, iar asta ne motivează. Am făcut o muncă bună împreună cu staff-ul și echipa. Acum responsabilitatea e mare și vrem să facem o performanță unică.”

, a mai spus Edward Iordănescu.

Selecționerul a subliniat importanța pregătirii minuțioase și a eliminării greșelilor individuale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Trebuie să nu facem greșeli individuale. Asta e capital! E foarte important să fim solizi, organizați și disciplinați în joc. Trebuie să fim pregătiți de orice.

Trebuie să ne apărăm exact și să facem efort. Avem mijloace să punem în pericol adversarul. Trebuie să fim pragmatici și să marcăm de la primele ocazii. Și da, am repetat și loviturile de departajare!”, au fost cuvintele selecționerului.

Citește și: Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Citește și: Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

România va juca cu Olanda pe stadionul unde a defilat cu Ucraina

Iordănescu a vorbit despre sentimentul de a reveni pe Allianz Arena, unde România a învins Ucraina cu 3-0 în meciul de debut.

„E un sentiment plăcut să te întorci aici. E o bucurie. Înseamnă că ne-am îndeplinit obiectivul. Dacă mâine va ieși bine, poimâine vom pregăti sfertul de finală. Știm că românii vor fi la putere în tribune, iar asta va fi enorm.”, a concluzionat Edward Iordănescu.

În ceea ce privește echipa de start, Iordănescu a menționat că ultimele detalii vor fi puse la punct înaintea meciului.

România – Olanda va fi transmis în direct pe ProTV, iar reporterii Gazetei Sporturilor vor fi prezenți pe stadionul din Munchen pentru a oferi cele mai importante informații. Iordănescu și echipa sa sunt pregătiți să dea totul pentru a obține o victorie istorică și a avansa în sferturile de finală ale EURO 2024.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?