Edward Sanda, dezvăluiri despre relația cu socrul lui, Pavel Stratan! Ce a făcut tatăl Cleopatrei când a văzut chimia dintre cei doi tineri

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 apr 2023, 02:40

Edward Sanda si Cleopatra Stratan, detalii despre casnicia lor

Sursa: Instagram

Edward Sanda si Cleopatra Stratan sunt un exemplu pentru tinerii care au o cariera si o viata personala echilibrata.

Sunt pe toate radio-urile cu piesele pe care le compun și le canta, sunt prezenți în online cu diferite proiecte, interacționează cu fanii, însă mai presus, Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt dovada vie a unei modestii care îi caracterizează având în vedere munca și efortul depus pentru a ajunge pe culmile succesului. Și chiar și în viață privata, desi foarte tineri, abia trecuți de 20 de ani, au o maturitate a unor cupluri trecute deja prin viață.

Cum au ajuns la o astfel de intelepicine? Ei bine, cheia sta în respect, cunoaștere și multa munca.

Citeste si: Cum arată Ilinca Vandici complet nemachiată! Vedeta TV a renunțat la orice urmă de machiaj: "Ce ochi frumoși!"

Cum se intelege Edward Sanda cu Pavel Stratan, socrul sau

"Nu exista să mă scoață cu ceva din sărite, sunt lucruri minore, îi mai zic a uitat să spele vasele sau că a uitat să puna un lucru la loc.

El are multe pe cap, sta non-stop pe telefon cu mesaje, cu oameni, cu colaborări, cu artiști. Uneori, mă enervează când sta mai mult pe telefon și nu neapărat asta, nu pot spune chiar că mă enervează pentru că înțeleg. Dar avem zile când ne vedem doar dimineața și seara și pentru faptul că suntem mereu într-o parte și în alta, vine acasă și vreau să stam să povestim și el tot sta pe telefon.
Îi mai zic că țoață ziua stai pe telefon, țoață ziua ești plecat, mai stai și cu mine"
a povestit glumind Cleopatra Stratan pentru kanald.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cat priveste acordul parintilor in legatura cu relatia si casatoria lor, Edward si Cleopatra nu au intampinat nicio obiectie avand in vedere ca ambele familii au fost foarte incantate de apropierea lor si chiar i-au sprijinit in acest sens.

Cantaretul mai spune ca niciodata nu a existat vreo discutie mai ferma sau aprinsa intre el si Pavel Stratan, tatal Cleopatrei.

Cleopatra Stratan: "Nu ma gandeam ca o sa fiu maritata"

Edward Sanda: "Eu am cerut-o in casatorie cu acordul ei, mai mult.

Cleopatra Stratan: "Ambii parinti au contribuit la relatia noastra pentru ca ne-au ajutat sa ne intalnim si sa ne inchegam noi doi relatia de prietenie.

Eu, fiind peste tot cu tatal meu, el a vazut chimia dintre noi doi si a facut tot posibilul sa ne apropie. Eu nu ma vedeam o femeie maritata. Imi doream sa fiu ca orice fata, insa nu acum, a declarat artista pentru emisiunea online Duet cu Alexandra.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.