Efe, față în față cu Colpan. Astăzi, în serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, în serialul ” Tablou de familie ”, fanii producției se vor bucura de răsturnări de situație uluitoare în cazurile de crimă ce îl au ca suspect pe Haluk, investigate de avocații Azra, Efe, Sanem și Bora, odată cu difuzarea unui nou episod, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Efe, față în față cu Colpan

În încercarea de a-și duce planul la îndeplinire, și a-l face pe Haluk să-și mărturisească crimele, Sanem și Bora ajung să-și pună viețile în pericol. Azra și Efe sunt ”convocați” la întâlnirea celor trei și, odată ajunși acolo, lucrurile scapă de sub control. Un amânunt esențial va înclina balanța în favoarea dreptății și a adevărului iar Haluk va fi învins.

Colpan încă are mustrări de conștiință, după ce a intervenit, ultima dată, în relația fiicei sale cu Yildirim, iar acum femeia va face o nouă mișcare, menită însă, să îi redea Azrei încrederea și pofta de viață.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cel mai celebru și bogat cuplu din Turcia,  Yasemin și Ceyhun Ozdemirler, apelează la serviciile avocaților Azra și Efe, pentru procesul lor de divorț. Acest proces de divorț se anuță a fi unul de mare notorietate, mai ales că cei doi soți trebuie să divorțeze în mare discreție, în caz contrar, afacerile acestora vor avea de suferit.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fanii serialului ”Tablou de familie”. Barış Kılıç, în rolul carismaticului avocat Efe Avci, din serialul “Tablou de familie”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

La cine apelează Colpan pentru a-și ajuta fiica să depășească momentele teribile prin care trece din cauza pierderii bărbatului iubit și, dacă va accepta Azra să se ”dueleze” în instanță cu Efe, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!