Efe organizează o cină romantică pentru Azra. Vizionează episodul 35 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Efe organizează o seară romantică pentru Azra

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 35 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D miercuri, 14 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 35 al serialului „Tablou de familie”?

Bora și Sanem povestesc familiei cum s-au căsătorit. Când Sanem spune că nu va anula căsătoria și se mută cu Bora, Colpan se supără și nu mai vorbește cu ea.

După ce Erman a aflat cum Sanem și Bora rezolvă cazurile clienților lor, făcând dreptate prin propriile lor metode, el îi forțează să lucreze împreună la un caz dificil pentru a-și testa viziunea.

Efe organizează o cină romantică și o surprinde pe Azra.

Colpan se ocupă de cazul de custodie dificil al lui Gulistan. Baran s-a căsătorit cu Gulistan într-o ceremonie religioasă doar pentru a avea un copil cu ea, fiindcă prima lui soție Șeyda, nu poate avea copii.

Astfel, pe certificatul de naștere al fiului lor, ei au pus-o pe Șeyda ca mamă. Pe Gulistan o țin în casă ca servitoare, dar după ce au trecut doi ani, ei se tem că Gulistan le va spune cunoștințelor lor că ea este mama copilului. Ei o trimit înapoi în sat dar Gulistan o caută pe Colpan și o roagă să o ajute. Avocata pe care au ales-o Baran și Șeyda este o veche rivală de-a lui Çolpan.

Citește și: Neslihan Atagul, protagonista serialului „Dragoste infinită”, a dat vestea cea mare! Celebra actriță va deveni mamă pentru prima dată și este extrem de fericită! „Suntem fericiți!”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 35 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Kanal D difuzează zilnic, de luni până vineri, noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va putea fi urmărit și live online.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri.

Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală.

Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

Din distribuție fac parte actori talentați și apreciați, precum Yigit Kirazci, pe care publicul l-a văzut recent în serialul „O dragoste”, și Sarp Akkaya, cunoscut din filmul „Fii tatăl meu”, disponibil pe Netflix.

Citește și: Ce studii și ce vârstă are actorul turc Erkan Petekkaya: Acesta și-a cerut partenera în căsătorie în timp ce se aflau în lift

„Tablou de familie” se anunță a fi un serial plin de emoții și conflicte, perfect pentru serile de luni până vineri. Urmăriți această nouă producție pe Kanal D pentru a descoperi poveștile captivante ale familiei Cevher și provocările cu care se confruntă în viața personală și profesională.

Cine este Gökçe Eyüboglu

Gökçe Eyüboğlu, născută la Istanbul, este o actriță turcă talentată, cunoscută pentru rolul Ceyda din serialul „Kadin”. Deși a studiat administrația publică, pasiunea pentru actorie a determinat-o să urmeze cursuri la Akademi 35.5 Art House. La 40 de ani, Gökçe a devenit un nume important în televiziunea turcă. În noul serial „Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, ea joacă rolul Sanem, o avocată dură cu un trecut complex. Serialul, plin de secrete și emoții puternice, poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 20:00.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.