Efe, sprijin de nădejde pentru Azra. Astăzi, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, în noul episod din serialul ” Tablou de familie ”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, investigațiile celor doi avocați, Azra și Efe, continuă în ceea ce privește accidentul în care Yildirim și-a pierdut viața.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fanii serialului ”Tablou de familie”. Barış Kılıç, în rolul carismaticului avocat Efe Avci, din serialul “Tablou de familie”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Efe, sprijin de nădejde pentru Azra

Efe găsește suficiente indicii care îl incriminează pe Haluk de accidentul provocat lui Yildirim, iar Azra promite o răzbunare cruntă la adresa ucigașului iubitului său. Mai mult, Azra și Efe sunt convinși ca Haluk și-a ucis și soția, și fac demersuri pentru a demonstra vinovăția acestuia în ambele cazuri teribile.

În plan paralel, Haluk și-a dat seama că Azra și Efe sunt pe ”urmele” sale și încearcă să schimbe această situație în favoarea sa.

Astfel, Haluk ia legătura cu Erman în nu știe că, în urma întâlnirii sale cu avocatul, el va deveni din vânător, vânat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Colpan se confruntă cu o situație neobișnuită, atunci când tânăra Zeynep vine să îi ceară ajutorul într-o situație cumplită pe care o trăiește. Suferința teribilă pe care o îndură tânăra Zeynep, din cauza abuzurilor venite din partea soțului său, Salim, o impresionează până la lacrimi pe Colpan care hotărăște să îi sară în ajutor încercatei fete.

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, care joacă rolul Çolpan în serialul „Tablou de familie”, la douăzeci de ani, la început de carieră! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Ce se va întâmpla atunci când Azra, Sanem, Efe, Bora și Erman fac front comun pentru a demonstra, în fața justiției, că Haluk este un criminal, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!