Efectele STEROIZILOR - Culturistul care a devenit VICTIMA propriei OBSESII! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:38

Gregg Valentino este cultuturist cunoscut in aceasta lume pentru consumul sau exagerat de steroizi, lucru care i-a modificat aspectul fizic intr-un mod absolut dizgratios.

Astfel, barbatul a ajuns sa aiba circumferinta bicepsului de 68 de centrimetri, mai mult decat ar trebui sa fie talia unei femei perfecte. Aceasta dimensiune enorma a fost atinsa prin injectarea in muschi unor substante uleioase cunoscute sub numele de synthol.

 

Syntholul este una dintre cele mai controversate substante folosite in culturism. A fost conceput la inceputul anilor '90 de catre inventatorul si culturistul german, Chris Clark.

Cand a ajuns pe piata pentru prima data, a fost privit cu neincredere si secpticism. Majoritatea criticilor aduse produsului au fost de ordin moral, Syntholul fiind un agent injectabil de marire locala a muschiului; poate produce rezultate mari imediat, dar aceste rezultate sunt 100% artificiale. Asta inseamna ca produsul este pur cosmetic. Nu aduce cresterea fortei sau a altor capacitati motorii, iar cresterile observate nu vor fii muschi. Cea mai potrivita comparatie ar fii ca Syntholul este o operatie estetica facuta acasa.

 

In incercarea lui Gregg de a obtine brate foarte mari si musculoase, barbatul a injectat atat de mult synthol in bucepsul stang incat a provocat o ruptura musculara severa. Mai jos puteti vedea imaginile cu barbatul care si-a mutilat propriul corp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Vezi in GALERIA FOTO mai multe imagini!