Efsun ( Ceren Moray ) din Bahar: Viata furata, surprinsa intr-o ipostaza de zile mari: Actrita se stramba si sparge seminte ca la colt de strada! Uite imagini de senzatie cu ea!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2020, 19:55

N-ai fi zis niciodata ca o vei vedea pe Efsun intr-o astfel de ipostaza, insa actrita care ii da viata personajului negativ din Bahar este o nonconformista.

Ceren Moray este o persoana extrem de volubila si placuta, dupa cum marturisesc si colegii de pe platourile de filmare.  Cand nu se afla la filmari, actritei ii place sa citeasca, sa mearga la film sau teatru si sa se distreze cu prietenii. Ceren a postat pe un cont de socializare, recent, cateva video-uri in care se stramba, rade sau sparge seminte, dovada ca actorii se distreaza copios in pauzele dintre filmari.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

#SetteİletişimimizHarika

A video posted by Ceren Moray (@sevdahanimmm) on

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.