Efsun lupta pentru a se integra in familia bogata! Planurile ei par a se concretiza, azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:56

Disparitia subita a batranului Yusuf, bunicului lui Bahar, incepe sa afecteze din ce in ce mai mult familia fetei.


In tot acest timp, Efsun este din ce in ce mai incantata de noua sa viata si este preocupata ca nimeni sa nu afle ca de fapt Bahar este fiica lui Mehmet Emir. Desi realizeaza ca nu se poate adapta cu usurinta la stilul de viata al noii sale familii bogate, Efsun face eforturi sa se integreze in inalta societate.


Intre timp, Ates se simte din ce in ce mai atras de Bahar.
Acesta isi petrece mai mult timp cu cea care ii furase inima si realizeaza ca este o persoana altruista, foarte diferita de sora ei, Efsun. Ates penduleaza intre dragoste sa si razbunarea pe care o planuieste de ani de zile, impotriva lui Mehmet Emir.


Mehmet Emir discuta cu Bahar, care ii povesteste despre bunicul ei si despre cum obisnuia acesta sa le alinte pe ea si pe Efsun.
Acesta ii propune sa lucreze in cadrul companiei sale si ii spune sa il numeasca “unchiul Mehmet”.
Intre timp, Efsun observa apropierea dintre Ates si Bahar si face tot ce poate pentru a-l cuceri pe tanarul chipes.

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.