Efsun recurge la un joc riscant! Ce minciuni mai spune tanara aflati azi in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:04

Planul pus la cale de Nuran si Ilyas, de a-i fura lui Bahar viata bogata pe care o merita, se intoarce acum impotriva familiei lor.



In timp ce Efsun paraseste resedinta lui Mehmet Emir si este trimisa sa locuiasca impreuna cu Hasret, care isi intra in rolul de mama. Iar Nuran si Ilyas se vad nevoiti sa se intoarca in vechea lor casa din cartierul Gelincik.


Pe de alta parte, Ates se straduieste cu disperare sa reintre in viata lui Bahar, in ciuda tuturor impotrivirilor acesteia.
Vazand-o pe Bahar in preajma lui Onur, colegul sau de facultate, Ates este cuprins de gelozie si o urmareste indeaproape.


Intre timp, Onur afla ce s-a intamplat in trecut, intre Bahar si Efsun si ii spune lui Ates tot ce stie despre cele doua surori, in prezenta altor prieteni, sperand ca astfel va avea cale libera catre inima fetei. Insa contrar asteptarilor lui Onur, gestul lui o infurie pe Bahar si o determina sa il respinga.


Pe de alta parte, Efsun este ingrozita sa constate ca Hasret este de fapt saraca si ca nu ii poate oferi viata indestulata pe care o avea la conacul lui Mehmet Emir. Efsun vrea sa scape din nou de saracie, folosindu-se de minciuni.

Nu ratati un nou episod din "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”