Efsun reuseste sa o faca geloasa pe Bahar! Ea pune la cale un nou plan pentru cucerirea lui Ates, azi, in “Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 22 sep 2020, 12:00

In ciuda tuturor piedicilor, Bahar si Ates se logodesc si isi stabilesc noi prioritati. Tanara continua sa locuiasca in casa lui Ates, desi este guvernata de un sentiment de vinovatie fata de parintii sai care nu fusesera de acord cu relatia lor.


Pe de alta parte, Efsun pune la cale un joc periculos pentru a-l desparti pe Ates de Bahar. Aceasta se foloseste de diverse tertipuri pentru a deveni din ce in ce mai apropiata de Ates. Bahar o vede pe Efsun cum merge acasa la Ates si, cuprinsa de gelozie, aceasta pleaca din casa tanarului.

Efsun nu se da batuta si incepe sa conspire cu Arda, care, in secret, pregateste o capcana pentru Secil, presupusa amanta a tatalui sau.
Acesta o invita pe Efsun la petrecere, spunandu-i sa o aduca si pe Secil cu ea si promitandu-i ca va fi prezent si Ates.


Cei doi isi urmeaza astfel propriile interese: Efsun vrea sa il desparta cu orice pe Ates de Bahar, iar Arda urmareste sa o desparta pe Secil de tatal sau.

Nu ratati un nou episod din “Bahar: Viata furata”, de la 20.00,
la Kanal D.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.