Efsun sufera doua mari pierderi! Afla cum va reactiona tanara atunci cand va constata ca tot ceea ce furase de la Bahar i-a scapat printre degete, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2017, 15:19

Efsun se afla in pragul disperarii in momentul in care o pierde pe micuta Nuran, tocmai din cauza lui Arda.

Citeste si: Micuta DENIZ, bebelusul-minune din serialul "DRAGOSTE INFINITA", vacanta cu peripetii alaturi de parintii ei, la malul marii! Iata cat de mult a crescut frumoasa ARVEN BEREN de cand s-au incheiat filmarile pentru productia care a avut un succes rasunator in intreaga lume! VEZI un filmulet de senzatie!

Pe de o parte, matusa Sultan, afland ca ea si Efsun sunt cautate de Politie, merge si se preda autoritatilor, luand toata vina asupra ei.

Ca sa isi salveze nepoata de la inchisoare, Sultan declara autoritatilor ca ea a rapit-o pe fetita lui Bahar si astfel, Efsun va scapa, deocamdata, de acuzatiile ce i se aduc.

Citeste si: Andreea Mantea, in cautarea lui Kemal din "Dragoste infinita"! Frumoasa prezentatoare TV a declarat ca este cea mai infocata fana a carismaticului actor si isi doreste enorm sa-l intalneasca in carne si oase! Iata cum a fost surprinsa vedeta Kanal D, in vacanta sa din Turcia!

Citeste continuarea in pagina 2!