Efsun trece prin momente de groaza! Fetita ei isi gaseste refugiul alaturi de Bahar, azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2017, 09:20

Kenan este inconjurat de politie, dar, cu toate acestea, nu vrea sa o scape pe Bahar.

Politistul Omer a fost ani de-a randul pe urmele lui Kenan, iar acum este gata sa-l prinda. Capturarea  lui Kenan nu va fi, insa, o solutie pentru tensiunile dintre Bahar si Ates.

Arda nu poate da explicatii despre o noapte petrecuta in acelasi hotel impreuna cu Zeynep, fapt care impinge mariajul cu Efsun spre destramare. Efsun trece prin momente de groaza.

Planul pus la cale de Cemre este aproape sa se termine cu succes. Totusi, cand Cemre este constransa de Sultan tensiunea de la conac atinge cote maxime. Pentru ca razboiul femeilor de la conac devine tot mai violent, Nuran va fi cea mai afectata.

Micuta Nuran afla ca este adoptata si este devastata. Fetita isi gaseste refugiul intr-un singur loc, alaturi de Bahar si Ates.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.