EGOISMUL te face mai fericit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 09:05

Cercetatorii americani au dezvaluit ca egoismul nu este un lucru rau. Insa trebuie sa avem grija deoarece acest lucru se intampla doar in cazul persoanelor care nu se simt vinovate.

Se pare ca putem fi mai fericiti daca tinem cont de propriile interese si placeri si mai uitam de bunatatea care ar trebui sa ne caracterizeze facand acte alturiste sau filantropice. Cercetatorii sustin ca putem fi fericiti si multumiti daca suntem egoisti.

Partea negativa a acestui aspect e ca, la un moment dat unele persoane egoiste ajung sa se simta vinovate pentru ca nu au daruit suficient celor din jur, asa cum au fost educate in copilarie.
"Oamenii isi doresc sa fie egoisti, insa nu reusesc sa faca asta in adevaratul sens al cuvantului, deoarece stiu ca se vor simti ca fiind cu adevarat egoisti dupa, iar mintea lor proceseaza asta ca fiind ceva gresit", a declarat Jonathan Berman, coordonatorul studiului,

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.