Ei au câștigat jocul pentru recompensă! Final incredibil la Survivor România 2021

Autor: Marina Ionescu
Concurenti Survivor Romania 2021.

Faimoșii si Războincii de la Survivor România au luptat pentru a obține premiul pus în joc, însă în final, o singură echipă s-a bucurat de victorie.

În această săptămână, concurenții de la Survivor România 2021 au luptat pe un traseu dificil pentru a câștiga recompensa, mai exact un brunch.

Citeste si: Care este RECOMPENSA din aceasta seara de la ''Survivor Romania''! Faimosii si Razboinicii sunt in delir!

Ce echipă a câștigat jocul de recompensă

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 în lupta pentru recompensă.

Cele două echipe s-au avântat pe cel mai dificil traseu din Republica Dominicană. Concurenții au avut parte de multe obstacole cu apă, care le-a pus rezistența la încercare.

După ce au fost nevoiți să facă față unui traseu dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a determinat să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Faimoșilor au reușit să câștige primul joc al săptămânii la Survivor România 2021, jocul pentru recompensă.

Citeste si: Asteptarea a luat sfarsit! Jador a revenit la Survivor Romania! Faimosii, reactii soc cand l-au vazut

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși. Cum au reacționat concurenții?

Concurenții din cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, s-au duelat pentru recompensă pe un traseu spectaculos pe apă, lucru care a complicat și mai mult lucrurile.

Lupta a fost una crâncenă, iar concurenții au dat totul pe traseu, dorința de a câștiga fiind una foarte mare în ambele tabere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost un joc de rezistență, coordonare și comunicare, fiind un joc de echipă. Faimoșii și Războinicii au luptat până la epuizare, însă în final, echipa roșie a câștigat premiul pus în joc.

Faimoșii s-au concentrat la maximum, astfel că s-au descurcat foarte bine pe traseu, au luptat până în ultimul moment pentru a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă au ieșit învingători.

Jocul de recompensă a fost unul destul de detașat, Faimoșii le-au ținut piept Răzoinicilor, care nu prea au fost în formă astăzi. Jocul serii s-a terminat cu scorul de 5-10 pentru Faimoși.

Citeste si: Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

Punctul final a fost adus de Elena pentru echipa Faimoșilor, aceasta luptând împotriva lui Sindy, concurenta din echipa Războinicilor.

După ce au ieșit învingători, Faimoșii nu și-au putut ascunde bucuria, aceștia au fost încântați că se vor bucura de premiul pus în joc.

În tabăra Faimoșilor, așa cum era de așteptat, bucuria a fost la cote maxime, având în vedere că în situația actuală, orice aliment pe care îl primesc concurenții este apreciat la adevărata lui valoare, hrana fiind, de cele mai multe ori, insuficientă. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.