Ei au castigat totemul de imunitate! Final de joc spectaculos la Survivor Romania 2021!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mai 2021, 01:31
survivor romania 2021 Foto(5)
Ultimul duel in jocul de imunitate a fost disputat intre Albert si Sebastian.
Sursa: Captură KANAL D

Batalia dintre Faimosi si Razboinici este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat totemul de imunitate?

Desi oboseala acumulata, stresul si frustrarile isi spun cavantul asupra tuturor concurentilor de la Survivor Romania, pe traseu insa acestia isi gasesc de fiecare data forta si motivatia pentru a lupta cu inversunare, mai ales cand miza este atat de importanta precum imunitatea. Ce echipa a a castigat de aceasta data!

Ce echipa si-a adjudecat victoria in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

Razboinicii si Faimosii au luptat cu mare indarjire pana in ultima clipa pe traseu si au incercat din rasputeri sa dea totul pentru a castiga mult ravinitul totem de imunitate, insa in cele din urma o singura echipa a iesit invingatoare! Concurentii s-au confruntat pe un traseu dificil, desfasurat exclusiv pe apa, care le-a pus la grea incercare mai ales pe fete. Batalia a fost una apriga, iar concurentii au incercat sa dea totul pentru a castiga.

Jocul din aceasta seara a fost deschis de un duel al baietilor, disputat intre Stefan de la Faimosi si Andrei de la Razboinici, iar primul punct a fost castigat de catre Stefan. Ulterior Razboinicii au incercat din rasputeri sa revina si sa acumuleze puncte pretioase insa nu au avut sansa de partea lor, iar Faimosii s-au bucurat de un avans considerabil, reusind in cele din urma sa isi adjudece victoria.

Ultimul duel al jocului de imunitate a fost disputat intre Sebastian de la Faimosi si Albert de la Razboinici. Ambii concurenti au incercat sa dea totul pe traseu, Sebi pentru a aduce victoria echipei sale, iar Albert pentru a-si tine inca in joc echipa. Insa in cele din urma, Faimosul Sebi a reusit sa aduca punctul decisiv echipei sale si sa inchida jocul la scorul de 10 la 3.

Astfel, Faimosii vor avea de aceasta data parte de un consiliu de nominalizare linistit, in vreme ce pentru Razboinici va urma o seara dificila, deoarece vor fi nevoiti sa desemneze un coechipier spre eliminare. 

Bucurie mare in tabara Faimoisilor, care au cantat de satisfactie la final pentru ca au reusit sa castige totemul de imunitate. Pe de alta parte, Razboinicii au fost extrem de dezamagiti si in acelasi timp tristi din cauza scorului rusinos de 10 la 3.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana in prezent, nominalizata spre eliminare este Irisha din echipa Faimosilor, ea fiind concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor ei in consiliul precedent.

Citeste si: Zanni si Sebastian, acuzatii grave la adresa lui Culita! "Nu poti sa faci cu noi pe sfantul, ca noi stim cine esti cu adevarat aici!"

Citeste si: Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.