Ei formeaza cel mai bun cuplu al anului, in Turcia! Iata cat de frumosi sunt cei doi actori pe platourile de filmare si in ce productii i-ati mai vazut!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2018, 16:51

Can Yaman si Demet Ozdemir sunt doi dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Actorii Can Yaman si Demet Ozdemir, pe care telespectatorii din Romania i-au cunoscut din serialele "Parola: Te iubesc", respectiv "In dragoste si in razboi", au revenit pe micile ecrane din Turcia in aceasta vara, in serialul "Erkenci kus" ("Pasarea matinala"), care a inregistrat un succes rasunator. 

 

Productia cu accente comice va prezenta povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) si Sanem (Demet Ozdemir).

Sanem este o tanara ambitioasa care se angajeaza la o agentie de publicitate. Directorul agentiei, Aziz, are doi baieti cu personalitati diferite, Can, un fotograf pasionat, şi Emre (Birand Tunca), care se ocupa de partea economica. Amandoi se vor îndragosti de Sanem, iar protagonista va putea sa aleaga cu greu între ei.

 

Can Yaman se afla la cel de-al cincilea proiect tv al sau, iar anul trecut a avut succes în Turcia cu serialul „Dolunay' („Luna plina').

La randul sau şi Birand Tunca joaca în cel de-al cincilea serial din cariera sa, cel mai important de pana acum fiind productia de epoca „Ertugrul'. 

 

Demet Ozdemir este şi o buna dansatoare, nu doar actrita şi model. Primul ei rol a fost în serialul „Sana Bir Sır Vereceğim' (2013), iar pe micile ecrane de la noi ati mai vazut-o şi în productia „În dragoste şi în razboi'.

Ultimul ei proiect cinematografic este comedia romantica „Sen Kiminle Dans Ediyorsun?', care a avut premiera in Turcia toamna trecuta.

O renumita publicatie online din Turcia a realizat un sondaj de opinie, in urma caruia, 1.856.274 de utilizatori unici au votat pentru desemnarea castigatorilor Premiilor pentru Media si Arta.

 

Premiul pentru "Cel mai Bun Cuplu de Serial al Anului" a fost obtinut de Can Yaman si Demet Ozdemir.

Fiind la filmari, acestia nu au putut participa la gala. Can Yaman a postat un video si cateva randuri pe Instagram.

 

"Noi, de fapt, pentru acest valoros premiu şi pentru a anunta ca nu putem participa la festivitate, am trimis un filmulet pentru a fi difuzat, dar, s-a întamplat ceva şi nu a fost difuzat. Pentru a primi premiul, a fost acolo producatorul executiv, dar şi acolo s-a întamplat o greşeala şi s-a spus ca nu a venit nimeni.

Aş vrea sa subliniez ca nu este o situatie pricinuita de actori. Va multumim foarte mult pentru Premiul pentru Cel mai Bun Cuplu de Serial al Anului. Va iubim!"