Ei formează cel mai nou cuplu de actori din Turcia! Carismaticul Şükrü Özyıldız, protagonistul serialului Steaua sufletului, s-a îndrăgostit de una dintre cele mai frumoase actrițe! Iată cum au fost surprinși cei doi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 15:47

Şükrü Özyıldız, un actor renumit in Turcia

Sursa: Instagram Şükrü Özyıldız

Şükrü Özyıldız a fost surprins de curând, alături de noua lui iubită, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia.

Şükrü Özyıldız, supranumit și "Prințul Turciei", are doar 34 de ani și se numără printre cei mai talentați și carismatici actori din generația lui. Chipeșul actor a debutat pe platourile de filmare încă din anul 2011, în serialul de televiziune Derin Sular, iar apoi s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu și a evoluat spectaculos. În cei peste zece ani de activitate, Şükrü Özyıldız a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui uriaș și cu o carismă aparte.

Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2017, când a jucat în serialul Steaua sufletului, care i-a adus și primul mare succes internațional. Ca orice actor, Şükrü a devenit cunoscut și pentru spiritul lui aventurier și astfel a căpătat și porecla de "Prințul Turciei". De curând, celebrul actor a fost surprins alături de o nouă femei superbă alături, semn că iubește din nou.

Ei formează cel mai nou cuplu de actori din Turcia! Carismaticul Şükrü Özyıldız, eroul serialului Steaua sufletului, iubește din nou

Şükrü Özyıldız s-a născut în anul 1988, în Izmir, unde a crescut și a studiat. Deși era pasionat încă din adolescență de lumea cinematografiei și își dorea enorm să devină actor, după absolvirea liceului, Şükrü a decis, sub îndrumarea părinților lui să urmeze Facultatea de Inginerie Tehnică, Secția Mecanică Năvală, însă după absolvire a realizat că nu poate abandona definitiv marele lui vis de a deveni actor și atunci s-a reorientat către actorie.

Citește și: Cum aratau actorii din "Steaua sufletului" la inceput de cariera si cat de mult s-au schimbat peste ani! Iata cele mai spectaculoase imagini de ieri si de azi!

Tânărul a absolvit și Facultatea de Artă dramatică, reușind astfel să își vadă visul împlinit. Inițial acesta a început să filmeze în spoturi publicitare și a cochetat în paralel și cu modelingul.

În anul 2011 și-a făcut debutul pe platourile de filmare, în producția Derin Sular, iar apoi a primit din ce în ce mai multe propuneri de a jucat în multe seriale și filme de excepție.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Serialul "Steaua sufletului", distributie de exceptie! Printre actori se numara o figura legendara a cinematografiei din Turcia, Arif Erkin, cel care interpreteaza magistral, la 82 de ani, rolul batranului Mustafa Zahir, bunicul lui Seyit

Odată devenit celebru, Şükrü Özyıldız a început să fie vânat de multe femei frumoase atât din breaslă lui, cât și din alte domenii. Tânărul actor a avut mai multe relații tumultoase până în prezent și nu a reușit încă să își întâlnească jumătatea ideală alături de care să își întemeieze propria familie.

De curând, Şükrü Özyıldız a fost zărit de jurnaliști în timp ce se ținea de mâna cu femeie superbă, într-un cartier exclusivist din Istanbul.

Potrivit presei din Turcia, chipeșul actor iubește din nou, iar frumoasă brunetă alături de care a fost surprins recent este nouă lui iubita, Büşra Cebe, o actrița talentată și o scriitoare renumită în Turcia. Rămâne însă de văzut dacă cei doi actori vor confirmă relația și dacă se vor mai afișa împreună în viitorul apropiat.