Ei formează cel mai nou cuplu de actori din Turcia! Iată ce planuri mari au cei doi îndrăgostiți!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2022, 18:38
video Foto(4)

Indragitii actori Alp Navruz şi Ayça Ayşin Turan s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit iremediabil.

Actorii turci Alp Navruz şi Ayça Ayşin Turan au jucat împreună rolurile principale în serialul ”Poveste de pe insulă” (”Ada Masali”). Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și treptat au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu și în viața reală. Deși inițial nu au recunoscut că au o relație de iubire și dincolo de platourile de filmare, în cele din urmă, Alp Navruz şi Ayça Ayşîn Turan s-au afișat în public fără să se mai ferească.

Recent cei doi îndrăgostiți au fost surprinși împreună în timp ce ieșeau dintr-un restaurant și au interacționat cu jurnaliștii.

Alp Navruz şi Ayça Ayşin Turan formează cel mai nou cuplu de actori din Turcia

Frumoșii actori Alp Navruz (32 de ani) şi Ayça Ayşin (29 de ani), s-au văzut prima dată pe platourile de filmare ale serialului “Poveste de pe insulă”, în care au jucat rolurile principale a doi îndrăgostiți.

Treptat însă povestea lor de iubire din serial s-a transpus și în viață reală, ajungând să formeze un cuplu superb. Între cei doi actori s-a legat o chimie specială ce a trecut chiar și dincolo de micile ecrane, iar fanii lor își doreau enorm să audă că aceștia formează un cuplu și în realitate.

Deși inițial nu și-au dorit că presă să afle că sunt împreună și au încercat din răsputeri să își ascuda relația, în cele din urmă Alp Navruz şi Ayça Ayşin Turan s-au afișat în public și au recunoscut în față

tuturor că sunt iubiți. Mai mult decât atât cei doi au început să publice și imagini în care apăreau împreună pe conturile lor de socializare.

Citeste si: Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Este adevărat, se scriu atâtea lucruri despre noi încât eu și Ayça suntem de fiecare surprinși atunci când citim. Am legat o relație de prietenie care pe parcurs a dus la ceva mai mult. Relația noastră merge bine și suntem fericiți”, a declarat actorul, potrivit tvmania.ro

De curând, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de jurnaliști în timp ce ieșeau dintr-un restaurant și au fost nevoiți să interacționeze.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Alp Navruz şi Ayça Ayşin Turan au mărturisit că relația lor decurge foarte bine și sunt fericiți și de asemenea au menționat că sunt bucuroși de faptul că serialul în care au jucat recent împreună are mare succes în străinătate. Întrebați dacă se gândesc să mai colaboreze într-un viitor proiect, cei doi actori au spus că le-ar plăcea să mai joace împreună pe viitor.

Citeste si: Ayca Aysin Turan, eroina serialului "Meryem", arata mereu impecabil insa nimeni nu stie cat de mult munceste pentru a avea o silueta perfecta! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.