Ei formeaza cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei! Sarutul lor pasional i-a dat de gol! Aflati ce reactii se vor declansa vineri, intr-o noua editie de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Editor Web: Ana Filip
Actualizat: 08 oct 2021, 10:44
Puterea dragostei la Kanal D Foto(7)

Mihai o saruta pe Yasmina in vazul tuturor

Sursa: Captură KANAL D

Dupa multe tatonari si incercari Mihai a decis ca este momentul sa formeze un cuplu cu Yasmina, in casa Puterea dragostei!

Saptamana pare ca sa va incheia in casa Puterea dragostei in aceeasi atmosfera tensionata asa cum a si inceput, in editia de luni. Desi la inceputul saptamanii concurentii au avut parte de o surpriza prin aparitia unui nou baiat in casa, dupa plecarea lui Dorian in cea mai recenta Gala, treptat lucrurile au inceput sa se precipite si au reaparut certurile.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei poate fi vizionata si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Yasmina si Mihai formeaza cel mai nou cuplu de la Puterea dragostei!

In editia de vineri a emsiunii Puterea dragostei, tensiunile intre concurenti vor atinge cote alarmante.

Ziua va incepe cu un mare scandal in casa baietilor, acolo unde Nicu il va infrunta din nou pe Radu, care sare sa il puna la punct, spre surprinderea colegilor lor, care intervin pentru a impiedica o altercatie de amploare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de vineri, Radu se va apropia din ce in ce mai mult de Adelina, pe care incearca sa o sarute, iscand o serie de reactii in randul celorlati baieti din casa.

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Adelina: ”M-am pupat cu ea acum o săptămână în casă...”

In cele din urma, Cristina Mihaela ii va intreba pe concurenti daca intre timp s-a mai infiripat vreo relatie in casa Puterea dragostei, pentru a participa la alegerea cuplului lunii. Cei care au recunoscut ca s-au apropiat destul de mult in ultima perioada vor fi Mihai si Yasmina, care decid sa formeze un cuplu si mai mult decat atat cei doi se vor saruta in vazul tuturor.

Citeste si: Adriana de la „Puterea Dragostei” și-a găsit sufletul pereche! Cine este bărbatul care o face fericită