„Ei îi plac și tachinările cu el”. Chimia dintre Julia și Robi este tot mai vizibilă! Ce ar face blondina dacă tânărul ar decide într-o zi să se întoarcă în brațele ei

Autor: Lavinia Medrea

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia și Robi s-au avântat iar în tachinări.

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia și Robi s-au avântat iar în tachinări dulci, iar chimia dintre ei nu a trecut neobservată de către băieți.

Chimia dintre Julia și Robi este tot mai vizibilă

În episodul de azi, Robi a vrut neapărat să afle dacă Marius este genul Juliei, iar aceasta i-a explicat că atât Marius, cât și Alex nu i-au atras fizic atenția din prima, dar poate trece

peste acest lucru deoarece are o vârstă.

Citește și: „Pup-o!”. Robi și Virginia, la un pas să se sărute! Aflați cum va reacționa Julia în episodul de miercuri, 21 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Ideea e în felul următor, ascultă-mă, că eu la 29 de ani ai mei, aproape 30...”, a spus Julia, înainte să fie întreruptă de Robi.

„Nu ne mai aminti, că mă deranjează vârsta”, a spus Robi.

Imediat după, cei doi s-au lovit cu pernele și s-au distrat pe seama a ceea ce a spus Robi.

„Sunt capabilă să trec peste aspectul ăsta fizic, adică degeaba am avut clicul ăla cu tine, degeaba ești bine”, a declarat Julia.

Citește și: ,,Este un tatuaj făcut pentru voi”. Locul în care Julia și-a tatuat Casa iubirii. Blondina a dezvăluit și motivul din spatele acestui gest

Patrick n-a putut să nu observe ce chimie au Julia și Robi atunci când se tachinează, așa că a spus cu voce tare ceea ce gândește. 

„Ei îi plac și tachinările cu el, îi place latura asta în care-i mai dă o pernă, și lui îi plac”, a declarat Patrick.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Da, și lui îi plac!”, a afirmat Julia.

„Băi, ce mă enervează!”, a declarat Robi, râzând și aruncând perna înapoi spre Julia.

„Julia, mă crezi că sunteți simpatici?”, va spune Patrick.

„Știu, știu”, va răspunde Julia.

S-ar întoarce Julia la Robi?

Patrick a vrut s-o testeze pe Julia și să afle dacă ar fi dispusă sau și-ar dori, în adâncul inimii ei, să se întoarcă Robi la ea.

„Îți dau un exercițiu de imaginație, cum ar fi să îți zică Robi într-o zi: Julia, felul în care mă faci să mă simt mă face să vin iar spre tine. Ce ai zice?”, a întrebat Patrick.

„Nu, asta e ușa trântită”, a spus Julia, râzând.

„Minți!”, au spus Robi și Patrick.

„El este focusat doar pe Virginia, eu am ieșit din schemă și nici nu-mi mai doresc să fiu în schemă”, a declarat Julia.

Chiar dacă au o chimie aparte atunci când se tachinează și glumesc, se pare că Robi nu dă semne că s-ar întoarce vreodată la Julia. Producția emisiunii a pornit o melodie romantică, melodia care a cântat și în camera roșie dintre Julia și Robi, motiv pentru care Julia l-a invitat la dans „prietenesc” pe Robi, dar acesta a refuzat deoarece nu consideră că trebuie să danseze cu Julia și să fie atât de apropiat de ea doar pentru că se înțeleg bine.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?