Ei se gandesc si la ceilalti! Studentii care au deszapezit de unii singuri trotuarele Bucurestiului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Pai, ce sa facem, daca nu deszapezeste nimeni trotuarele? Este raspunsul pe care-l dau toti cei care se strecoara cu greu printre nameti.

Ei bine, doi studenti la filosofie au gasit o solutie pentru toti pietonii amarati, iar colegul nostru, Daniel Nicolaina, s-a dus sa le dea o mana de ajutor! "Mereu cand ma duceam spre metrou, era podul plin de zapada, te impiedicai foarte usor", spune unul dintre cei doi care marturiuseste ca asa le-a venit ideea.

Acum, cei doi tineri, studenti la filosofie, deszapezesc trotuarele capitalei: "am luat la rand strazile care le-am vazut prin Bucuresti si le-am deszapezit.

Nu total. Am facut si noi cat am putut". Pe langa trotuare, mai exista, insa, si statii de autobuz.

In doar cateva minute de munca sustinuta, capcanele care blocau drumul spre o statie de autobuz au disparut. Nu sunt platiti si nici nu au vreo pretentie. Pana si lopetile si le-au cumparat singuri din banii pe care ii primesc de acasa. Tot ce isi doresc este ca aceasta forma constructiva de protest sa atraga cat mai multi binevoitori la deszapezirea Capitalei! Va invitam sa urmariti operatiunea "Lopata"!
##VIDEO100894##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.