Ei și-au adjudecat victoria în această seară! Ce echipă a câștigat jocul pentru recompensă?

Autor: Amalia Georgescu
Faimoșii și Războinicii, lupta pentru ultimul punct în jocul pentru recompensă
Sursa: Captură KANAL D

Premiul pus în joc i-a motivat atât de tare pe Faimoși și Războinici, încât au luptat până la epuizare pentru a câștiga jocul pentru recompensă. Ce echipă a ieșit învingătoare?

Traseul pe care au luptat în această seară le-a dat mari bătăi de cap Faimoșilor și Războinicilor. Dacă pentru concurentele noi probele au reprezentat o adevărată provocare, nici pentru cei aflați în Republica Dominicană de la începutul competiției nu a fost prea ușor, astfel că și ei au întâmpinat dificultăți majore. Cine a câștigat jocul pentru recompensă din această seară?

Final de joc spectaculos la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat recompensa?

Săptămâna a început cu o nouă provocare pentru concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii s-au întrecut pe un traseu destul de complicat și care le-a testat nu doar condiția fizică, ci și răbdarea. A fost o seară cu multe răsturnări de situație, s-a ajuns la egalitate de mai multe ori, însă în final, Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă.

Scorul a fost deschis în această seară de echipa Faimoșilor. Ulterior, cele două echipe au luptat pentru a câștiga jocul, au dat totul pe traseu, iar acest lucru s-a putut vedea inclusiv în scorul care și de această dată a fost unul foarte strâns. Cele două echipe au ajuns din nou la ștafetă. Din echipa Faimoșilor au luptat Elena și Cosmin, în timp ce Războinicii i-au ales pe Marius și Vera pentru a aduce ultimul punct.

Citeste si: Fosta concurentă de la Survivor România se pregătește să devină MAMA! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Evident, concurenții din echipa Faimoșilor s-au bucurat enorm după ce Cosmin a adus punctul decisiv, având în vedere că ei vor intra în posesia recompensei puse în joc în această seară și care constă într-o plimbare cu buggy și o masă copioasă la restaurant. În echipa Faimoșilor vibe-ul este unul pozitiv, iar victoria de astăzi îi motivează pe concurenți să lupte cu îndârjire pentru a câștiga și restul jocurilor din această săptămână. 

În tabăra adversă, dezamăgirea s-a putut citi cu ușurință pe fețele Războinicilor, aceștia dorindu-și la fel de mult să câștige recompensa. Deși au fost pe punctul de a câștiga, norocul nu a fost de partea lor de această dată, astfel că sunt nevoiți să accepte înfrângerea și să își adune forțele pentru a câștiga jocurile următoare. 

Citeste si: Simona Hapciuc, declaratii-bomba despre relatia cu un fost concurent de la Exatlon:"Este barbatul ideal!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.