Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!

Author: D.I.
Actualizat: 13 mar 2020, 18:12
Foto(4)

S-a publicat o listă a celor mai bine plătiți actori din Turcia.

Burak Özçivit este pe primul loc in topul celor mai bine platiti actori din Turcia: cu 210.000 TL reprezentând aproximativ 30.000 Euro/1 episod. 

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele in anul 2017, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase si reusite cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de atunci ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis.

Ceea ce avea sa devina realitatea in 2018 cand cei doi soti au aflat minunata veste ca vor avea un copil.
Pe 13 aprilie 2019, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit si-au vazut marele vis implinit. Acestia au devenit parintii unui baietel perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Micutul Karan a venit pe lume, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme si 670 grame si o inaltime de 52 cm.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul Murat Unalmis pe vremea cand avea douazeci de ani!

In timpul nasterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lasata singura de Burak Ozcivit care a trait momente pline de emotie. Cei doi parinti au plans de fericire cand si-au vazut fiul.
Chiar daca micutul Karan s-a nascut intr-o zi de 13, pentru cei doi parinti este cea mai norocoasa si fericita zi din viata lor de cuplu.


Fahriye Evcen si Burak Ozcivit nu au publicat inca imagini cu micutul Karan in mediul virtual sau in presa scrisa. Insa frumoasa Fahriye Evcen le-a impartasit fanilor sai deja cateva momente inedite alaturi de micutul Karan.

Citeste si: Demir cade in propria-i capcana! Planul lui malefic impotriva lui Yilmaz se intoarce asupra sa! Afla ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Bucurie mare in familia celebrului Halit Ergenc (Cevdet din "Patria mea esti tu")! Indragitul actor a devenit tatic pentru a doua oara! Berguzar Korel a nascut ieri, un baietel perfect sanatos! Iata ce nume deosebit va purta micutul!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Topul actrițelor este condus de Serenay Sarıkaya care primeşte 120.000

TL reprezentând aproximativ 17.000 Euro.

Serenay Sarikaya se dedica trup si suflet actoriei, insa are momente cand se indreapta si spre alte proiecte. Aceasta a renuntat pentru moment la platourile de filmare ale serialelor turcesti si a acceptat o noua provocare in cariera sa. Aceasta a fost surprinsa, de curand, filmand spoturi publicitare pentru o celebra companie de produse cosmetice. Frumoasa actrita a stralucit in fata camerelor in timpul sedintelor foto, iar trasaturile sale fizice fara cusur au atras privirile tuturor celor prezenti.


Actrita a lasat platourile de filmare pentru a poza si a realiza spoturi publicitare devenind imaginea unei mari companii de produse cosmetice. Serenay Sarikaya a lucrat cu acelasi celebru regizor, Charles Mehling, cu care au colaborat si mari actrite de la Hollywood precum Jennifer Aniston sau Jessica Alba, dar si fotomodele renumite precum Kate Moss.

BURAK ÖZÇİVİT- 210.000 TL SERENAY SARIKAYA- 120.000 TL
KENAN İMİRZALIOĞLU -200.000 TL BEREN SAAT- 120.000 TL
KIVANÇ TATLITUĞ- 180.000 TL TUBA BÜYÜKÜSTÜN- 110.000 TL
ENGİN ALTAN DÜZYATAN- 170.000 L NURGÜL YEŞİLÇAY- 110.000 TL
HALİT ERGENÇ- 170.000 TL MERYEM UZERLI- 90.000 TL
ÖZCAN DENİZ- 165.000 TL
ÇAĞATAY ULUSOY- 150.000 TL
(sursa: ensonhaber.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu unul dintre cei mai renumiti producatori din Turcia! Iata cine este partenerul de viata al frumoasei actrite Melike İpek Yalova!

Citeste si: Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprins alaturi de colegii sai in spatele camerelor de filmare! Iata cum au fost fotografiati celebrii actori in pauzele de la filmari!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.