Ei sunt cei 12 Razboinici curajosi care au spus DA provocarii din Republica Dominicana! Ii puteti vedea in sezonul 2 ''Survivor Romania'', in curand, la Kanal D

Author: Oana Iosif
Actualizat: 19 iul 2022, 22:05
Cei 12 Razboinici de la Survivor Romania, sezonul 2

Cei 12 Razboinici vor avea de infruntat 12 Faimosi, la fel de hotarati sa faca fata presiunilor de tot felul si sa ajunga cat mai departe in competitie

Nu ratati cea mai dura competitie televizata unde scopul este unul singur: supravietuirea. Ei sunt cei 12 Razboinici curajosi care au ales sa infrunte echipa Faimosilor si sa dea totul in jungla din Republica Dominicana. 

           Inca necunoscuti publicului larg, curajosi si hotarati in demersul lor, cei 12 Razboinici au profesii, povesti de viata si preocupari foarte diferite, dar pe toti ii conduce dorinta de a demonstra ca sunt niste luptatori si ca merita sa se afle in aceasta competitie.

Citeste si: Faceti cunostinta cu cei 12 Razboinici din al doilea sezon ''Survivor Romania''! Avem numele lor si primele declaratii!

Concurentii vor fi in situatia de a-si construi singuri adapost, de a-si si procura hrana prin abilitatile fizice si inventivitate, si vor fi nevoiti sa aplice o strategie pe termen lung pentrua-si construi aliante si a rezista cat mai mult in concurs.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Faceti cunostinta cu ei in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Faceti cunostinta cei 12 Faimosi care s-au aventurat in jungla din Republica Dominicana pentru supravietuire, in curand la Kanal D!