Ei sunt cei 6 finalisti de la “KIDSing”! Nu rata, marea finala a show-ului, duminica, de la 21.30!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

In finala “KIDSing”, care va fi difuzata duminica, 23 noiembrie, de la 21.30, la Kanal D, sase copii extraordinari se vor “bate” pentru marele premiu de 20.000 de euro si pentru recunoasterea publicului.

Francesca Nicolescu, Letitia Roman, Daria Crisan, Tatiana Stefan, Catalin Turbatu si Raul Eregep au facut dovada faptului ca pot fi artisti desavarsiti si au ajuns in Marea Finala KIDSing. De-a lungul concursului, intre copii s-au legat prietenii stranse si nu de putine ori acestia au ajuns sa se tachineze spre deliciul celor aflati prin preajma, la filmari. Intr-o pauza de repetitii, Raul si Catalin s-au duelat intr-un schimb de replici care a avut ca tema implicarea emotionala a mamelor lor, in timpul concursului.

Mama mea are cele mai mari emotii. De fiecare data cand sunt pe scena, plange ”, a spus Raul Eregep.

Nu cred ca mama ta plange mai mult ca a mea. Mama este ca o fantana arteziana ”, l-a contrazis “rivalul sau”, Catalin Turbatu.

Familia, prietenii au fost alaturi de acesti copii in calatoria lor spre perfectiune. Au avut parte de un juriu experimentat si de sfaturile venite din partea membrilor acestuia, s-au bucurat de atentia profesorilor de canto si de cea a stilistilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In finala "KIDSing”, pe care o veti putea urmari duminica, 23 noiembrie, de la ora 21:30, veti putea vedea rezultatul si, de asemenea, va veti putea vota favoritul, concurentul pe care il considerate cea mai buna voce de la KIDSing.

Castigatorul KIDSing va fi decis duminica, de numarul de voturi primite din partea publicului, prin SMS, la numarul 1261.

Votarea concurentilor va putea incepe dupa ce Dan Bordeianu, pezentatorul show-ului, va da semnalul “Start vot!”, in emisiune, dupa prestatiile celor sase finalisti. Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorii vor putea trimite SMS la 1261 cu numele acestuia – Raul, Francesca, Letitia, Daria, Tatiana sau Catalin.

Vezi mai multe imagini cu cei sase finalisti pe wowbiz.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.