Ei sunt cei cinci tineri morți în accidentul din Hunedoara. Doi dintre aceștia așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a copiilor lor: „Ai fost totul pentru mine”

Autor: Diana Bostan

Ei sunt cei cinci tineri morți în accidentul din Hunedoara.

Sursa: Facebook

Cinci tineri și-au pierdut viața în teribilul accident din Hunedoara. Din primele informații, victimele au vârste cuprinse între 19 și 24 de ani.

Un accident rutier devastator a avut loc în județul Hunedoara, în seara zilei de 11 august 2023, soldându-se cu moartea a cinci tineri și rănirea gravă a unui adolescent. Tragedia a avut loc pe DJ705, în apropierea localității Geoagiu. Potrivit Antena3CNN, doi dintre tinerii morți în accident aveau soțiile însărcinate.

Citește și: Tragedie pe o șosea din Hunedoara: Cinci tineri și-au pierdut viața într-un accident violent, după ce mașina s-a lovit frontal de un cap de pod

Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul din Hunedoara

Unul dintre pasagerii decedați, identificat ca Abel, lăsa în urmă patru fete și o soție însărcinată care urma să nască în câteva luni, notează sursa menționată anterior. Ceilalți tineri implicați în accident, toți locuitori ai Cartierului Muzicanților din Geoagiu, erau cunoscuți ca fiind respectuoși și aveau familii. Două dintre soțiile acestora erau, de asemenea, însărcinate.

Citește și: Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online

„Ai fost totul pentru mine. Sufletul meu, m-ai lăsat în lume singură”, a scris soția uneia dintre victimele accidentului, pe Facebook.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit sursei menționate anterior, Dr. Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, a descris locul accidentului ca fiind un „carnagiu”, menționând că leziunile suferite de victime erau incompatibile cu viața. O femeie care a fost martoră la tragedie a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Șoferul care ar fi provocat accidentul ar fi fost băut

Potrivit autorităților, incidentul a fost provocat de un tânăr de 22 de ani care, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un cap de pod. În urma coliziunii, patru dintre pasagerii aflați în mașină și conducătorul auto au murit pe loc, iar minorul de 15 ani, care se deplasa pe bicicletă și a fost lovit de resturile vehiculului, a fost transportat de urgență la spital cu multiple traumatisme.

Citește și: Accident rutier grav pe un drum național din județul Mureș: Trei persoane în stare gravă, după un impact frontal cauzat de o depășire riscantă

Conform informațiilor obținute de la martori și de la poliție, șoferul, care obținuse permisul de conducere recent, ar fi condus cu o viteză excesivă, de peste 200 km/h, și ar fi fost sub influența alcoolului, notează Antena3CNN.

De asemenea, acesta avea antecedente de abateri în trafic, fiind sancționat anterior cu mai multe amenzi.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare, iar autoritățile vor determina dacă șoferul era sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise în momentul producerii accidentului.