Ei sunt cei doi Razboinici nominalizati spre ELIMINARE! Cum ii puteti vota pentru a ramane in competitia "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 feb 2020, 00:42
video Foto(4)

Doi Razboinici sunt nominalizati in aceasta seara spre eliminare.

Echipa Faimosilor a reusit sa castige al doilea joc de imunitate consecutiv, in aceasta sapatamana, desi veneau dupa patru infrangeri in aceste jocuri decisive.

Scorul final al jocului de imunitate a fost de 10 la 5. Faimosii au reusit sa castige pentru a doua oara consecutiv, imunitate.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/572/20066038/1/remus84484--crop-1581887796.jpg

Asadar, Razboinicii au fost cei care si-au desemnat inca un concurent spre eliminare, care s-a alaturat Claudiei, in fata publicului, pentru a fi votati.

Astfel, in urma votului exprimat in secret de catre Razboinicii, concurentul cu cele mai multe nominalizari a fost Remus.

Telespectatorii trebuie sa transmita la numarul 1230, numele aferent Concurentului preferat, asa cum este comunicat in emisiune prin afisare pe ecran si/sau mentionare verbala.

Tariful fiecarui SMS este de: 1.19

euro (TVA inclus).  Tariful se aplica automat.

Citeste si: Elena si Gratiela, replici taiose in timpul consiliului de nominalizare! "Spuneti voi baieti, ca mie imi e rusine sa spun!" Iata ce dezvaluire uluitoare a facut Gratiela despre colega sa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Panica in tabara Razbonicilor: Andi s-a accidentat in timp ce cioplea un lemn! Colegii sai au chemat urgent medicul! Iata ce a patit Razboinicul!

Survivor Romania- live stream: cum poti urmari online Survivor Romania

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe  canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi  poze si filmulete exclusive  cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.