Ei sunt concurenții care vor rămâne și în sezonul 3 în Casa Iubirii! Aflați cine va lua această decizie în ediția de sâmbătă, 13 ianuarie, la Kanal D!

Author: Laura Macovei
Actualizat: 12 ian 2024, 18:47

Ei sunt concurenții care vor rămâne și în sezonul 3 în Casa Iubirii! Aflați cine va lua această decizie în ediția de sâmbătă, 13 ianuarie, la Kanal D!

Sursa: Kanal D

Marea Finală este din ce în ce mai aproape, iar concurenții sunt nerăbdători să afle cine va câștiga marele premiu! Doi dintre concurenți pare că s-au hotărât deja să pășească convinși în sezonul următor. Despre cine să fie vorba?

„Atenție, în scurt timp se va da „START” înscrierilor pentru Casa Iubirii sezonul 3! Care dintre concurenții prezenți acum în Casa Iubirii își dorește să își caute iubirea și în sezonul 3?”

Concurenții așteaptă cu sufletul la gură deznodământul celui de-al doilea sezonul din Casa Iubirii. Situația se precipită însă, când doi dintre concurenți iau o decizie șocantă. 

Radu: Mă refer la Robert, că el nu și-a căutat-o sezonul ăsta, poate și-o caută în sezonul următor.

Robert: Adevărat.

Cine sunt concurenții care vor rămâne în sezonul 3 din Casa Iubirii

Primul dintre concurenți care va lua decizia să rămână și în sezonul 3 pare a fi Robert, iar cea care șochează pe toată lumea când se duce spre pancartă este Bianca.

Aceasta se trece și ea pe lista concurenților care vor să rămână în continuare în emisiune. Să fie oare adevărat?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum îi găsește Marea Finală pe Radu și Cristina

Radu și Cristina au experimentat o relație plină de suișuri și coborâșuri, o poveste de dragoste cu multiple peripeții.

Inițial, au început să-și construiască legătura în "Casa Iubirii", aparent imuni la orice ar putea să-i despartă. Cu toate acestea, după o întâlnire nocturnă, totul s-a schimbat radical.

Radu a luat decizia de a pune capăt relației cu Cristina, aducând o suferință profundă tinerei. Au existat numeroase încercări de reconciliere, dar toate au eșuat, deoarece Cristina nu a reușit să depășească ușor evenimentele petrecute.

În noaptea de Revelion însă, am fost martori la un adevărat miracol.

Cristina și Radu au dansat împreună ca doi îndrăgostiți, iar astfel de momente intime au continuat și în zilele care au urmat. Cristina i-a oferit lui Radu cadouri și și-a deschis inima în fața lui.

Cristina a decis să renunțe la rezistența față de sentimentele sale pentru Radu și a acceptat să fie sărutată. Cei doi au început prin a se privi și a se tachina reciproc, dar toate aceste gesturi i-au apropiat și au culminat într-un sărut jucăuș. 

Cristina: Nu știu, parcă ieri nu eram așa. Când am zis că se termină..

Când are loc MAREA FINALĂ din Casa Iubirii

MAREA FINALĂ va avea loc în data de 14 ianuarie, în această duminică, de la 16:00 și 19:00, exclusiv pe Kanal D. 

Citește și: Prima reacție a Catincăi după eliminare! Cum a reacționat la declarațiile lui Robert: „Ai profitat”

Până atunci, emisiunea poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la  Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?