Ei sunt învingătorii serii la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat jocul pentru recompensă?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 iun 2021, 22:28
Elena și Adelina la proba de îndemânare
Sursa: Captură KANAL D

Traseul de astăzi i-a pus în dificultate atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Ce echipă s-a mobilizat și a reușit să obțină victoria în primul joc al săptămânii la Survivor România 2021?

Indiferent de miza jocului, concurenții de la Survivor România 2021 sunt determinați să câștige, având în vedere că orice premiu pus în joc este important în acestă fază a concursului. Iată ce echipă și-a adjudecat victoria în cadrul jocului pentru recompensă.

Victorie importantă pentru echipa Faimoșilor. Au câștigat recompensa pusă la bătaie în această seară!

Înainte ca jocul pentru recompensă să înceapă, atât Faimoșii, cât și Războinicii au dezvăluit că își doresc să lupte cu toate forțele pentru a-și adjudeca victoria.

În prezent, lupta este din ce în ce mai strânsă, iar tensiunile sunt uriașe, având în vedere că ambele echipe vor să iasă învingătoare pentru a păstra un vibe pozitiv. 

În această seară, Faimoșii și Războinicii au luptat pe un traseu complicat pentru a câștiga jocul pentru recompensă. Premiul a fost unul motivant, astfel că ambele echipe au dat totul pe traseu și și-au forțat limitele, astfel încât să aducă puncte importante.

Concurenții de la Survivor România 2021 au luptat pentru a avea șansa de a petrece pe plajă, miza fiind una colosală pentru ei.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Scorul a fost deschis de echipa Războinicilor, Albert fiind cel care a adus primul punct.

A urmat un joc plin de adrenalină și răsturnări de situație, iar în final, concurenții din echipa Faimoșilor au ieșit învingători. Scorul final a fost unul strâns, 10 la 8 pentru echipa Faimoșilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă au luptat până la epuizare, Războinicii nu au reușit să se impună în fața Faimoșilor, astfel că au pierdut primul joc al acestei săptămâni. Înfrângerile sunt din ce în ce mai greu de suportat în cadrul competiției Survivor România 2021, având în vedere că majoritatea concurenților se află la capătul puterilor și aproape că nu mai au energie pentru a continua lupta.

Dacă Războinicii au fost supărați pentru că nu au putut obține victoria, pe fețele Faimoșilor s-a putut citi fericirea.

Ei au ieșit învingători, astfel că săptămâna de Survivor România 2021 a început într-o notă pozitivă pentru ei. Având în vedere că și-au adjudecat victoria, Faimoșii vor intra în posesia premiului pus la bătaie în această seară. Mai exact, recompensa va consta în șansa de a participa la o petrecere pe cinste, organizată pe plajă. Este momentul perfect pentru ca Faimoșii să se relaxeze și să uite, chiar dacă pentru scurt timp, de tensiunile din camp și de dificultățile pe care le întâmpină în Republica Dominicană. 

Citeste si: WOW! Cate kilograme a dat jos Culita Sterp la Survivor Romania in cele aproape cinci luni: "Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.