Ei sunt masculii sexy care vor face spectacol la "Supermodels by Catalin Botezatu"! Nu pierdeti cel mai tare show tv, din 7 februarie la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

Catalin Botezatu este decis: "Caut un barbat cu personalitate!". WOWbiz.ro va prezinta, azi, baietii care vor face spectacol la “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care va debuta pe 7 februarie, la Kanal D!

Unii dintre concurenti au venit din strainatate pentru a avea sansa de a lucra cu Botezatu,  altii au renuntat la posibilitatea unui job stabil pentru a incerca sa-si indeplineasca un vis mai vechi- acela de a fi model. Au fost si cazuri in care dezamagirea in dragoste a fost imboldul de a veni in competitie. Nu putini au fost tinerii care, din exces de zel, au reusit sa-i faca pe juratii emisiunii sa rada cu lacrimi la preselectii. 

Unii dintre participanti au trecut deja prin experienta de model international, dar si-au dorit sa primeasca validarea unui show-concurs de anvergura celui care va incepe pe 7 februarie la Kanal D. Ce  isi doreste insa Botezatu sa gaseasca  la Supermodelul masculin?

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16775954/1/media-142269053386233100.jpg
“Caut un barbat cu personalitate, nu unul musculos! Un individ care sa inteleaga ce e modellingul si care sa accepte provocarile acestei profesii”. Experienta in modelling l-a facut sa constate ca “baietii sunt adesea mai timizi decat fetele”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cat de indrazneti sau de timizi, de musculosi sau slabi, de charismatici sau stangaci au fost concurentii veti afla insa incepand din 7 februarie, de la ora 21:30, cand va debuta, la Kanal D,  show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, cea mai intensa

competitie a anului ce imbina stralucirea vietii de model cu disciplina de fier, probe in situatii limita, sedinte foto spectaculoase si emotii uriase! Admira-i pe toti concurentii si citeste detalii despre ei pe wowbiz.ro!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.