Ei sunt socrii lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Avem fotografii bombă cu părinții Danielei, iubita Faimosului

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 ian 2021, 19:33
Daniela Iliescu și Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Familia lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 este deja celebră în mediul online, dar puțini știu cum arată socrii Faimosului. Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, a postat o fotografie emoționantă cu părinții ei.

Culiță Sterp, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2021, se poate considera un om împlinit. Faimosul are o carieră de succes, o familie frumoasă și o iubită cu care se înțelege de minune și care, în curând, îl va face tată pentru prima oară. Iată cum arată socrii lui Culiță Sterp.

Daniela Iliescu s-a fotografiat alături de părinții ei. Cine sunt socrii lui Culiță Sterp?

Familia este pe primul plan pentru Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021, astfel că nu încape îndoială că și socrii Faimosului vor ocupa un loc important în viața lui. Culiță Sterp și Daniela Iliescu formează un cuplu de mai multe luni, iar acum, cei doi au luat decizia de a face un pas important, astfel că se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

Nu sunt căsătoriți, dar au planuri serioase împreună, relația celor doi fiind una cu adevărat specială.

Daniela Iliescu este destul de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, însă de când iubitul ei a acceptat provocarea Survivor România 2021, aceasta a devenit mult mai activă pe instagram, acolo unde postează în mod constant mesaje de susținere pentru Culiță Sterp. De această dată, iubita Faimosului de la Survivor România 2021 și-a surprins prietenii virtuali cu o fotografie emoționantă în care apare alături de părinții ei, viitorii socri ai lui Culiță Sterp.

Citeste si: Culiță Sterp de la Survivor România 2021, mesaj emoționant pentru iubita lui. Cum a reacționat Daniela Iliescu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, a dat de înțeles că pentru ea, familia este cea mai importantă. Având în vedere că și Culiță Sterp pune mare preț pe relația cu mama, fratele și surorile lui, este evident că cei doi mai au un lucru în comun: dragostea pentru familie. 

Fotografia în care Daniela Iliescu apare alături de părinții ei a fost realizată în urmă cu un an.

Iubita lui Culiță Sterp a postat un mesaj emoționant în dreptul imaginii și care demonstrează încă o dată că are o relație specială cu părinții ei.

„Familia mai presus de orice!”, a scris Daniela Iliescu pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Deja îi duce dorul lui Culiță Sterp! Imaginea emoționantă postată de Daniela Iliescu pe instagram