EI sunt SPAIMA SOSELELOR din Romania! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:23

Cine sunt cei mai slabi soferi din tara? Poate acesta?

 Sau acest caz e mai sugestiv? Ori poate acesti tineri detin recordul? In sudul tarii, sa iei permisul de conducere este o misiune aproape imposibila.

In Giurgiu, abia 3 din 10 candidati reusesc sa obtina permisul din prima incercare. Sunt putini dar fericiti...... pina nu se gindesc la o problema.

Iar in Giurgiu nu conteaza indicatoarele de "stationare interzisa" sau "atentie se ridica masini". Lumea parcheaza oriunde. Chiar si in statia de autobuz, cu politia la doar 50 de metri distanta!

Sa mergem mai departe, in "miticul" Arges, unde pe vremuri carnetele se dadeau pe banda rulanta.
PE VREMURI, caci azi miturile sunt spulberate.

La Craiova, am incercat un mic experiment. Ce fac soferii pentru a mai scurta din drum? Pai ignora complet linia dubla continua de pe mijlocul drumului. In 20 de secunde, 3 soferi au comis o greseala pentru care teoretic, ramai fara permis.

In Prahova, Bihor, Sibiu si Bucuresti, 6 din 10 candidati reusesc sa obtina permisul din prima incercare! Sunt zonele unde permisul se obtine cel mai usor.
Depinde insa ce invata fiecare la scoala de soferi...

Iar exemple de astfel de soferi gasim pe toate drumurile in viata de zi cu zi. In Romania sunt inregistrati peste 6 milioane de soferi, din care 4 milioane barbati! In fiecare an, politistii suspenda peste 5000 de permise, cele mai multe pentru viteza excesiva, majoritatea in sudul tarii!