Ei sunt tinerii care au fost găsiți fără suflare într-o cameră de hotel din București! Alexandra a fost ucisă de iubitul gelos

Autor: Laura Macovei

Alexandra a fost ucisă de iubitul de 24 de ani

 
Sursa: TikTok/WOWbiz

Doi tineri au fost găsiți fără viață într-o cameră de hotel din Sectorul 6. Este vorba despre o fată de doar 17 ani și iubitul ei, în vârstă de 24 de ani.

Descoperirea șocantă a fost făcută de o angajată a hotelului, care a alertat imediat autoritățile.

Bărbatul ar fi recurs la gestul extrem din gelozie

Polițiștii încearcă să dezlege misterul teribilei crime și să înțeleagă motivele care l-au împins pe bărbat să recurgă la acest gest. Conform primelor informații, se pare că tragedia a fost declanșată de gelozia bărbatului, care nu putea accepta despărțirea de iubita sa.

Tinerii formau un cuplu, însă relația lor era una tumultuoasă. Potrivit WOWbiz, tânăra de 17 ani se numește Alexandra și dorea să încheie relația, lucru pe care l-a sugerat și pe rețelele sociale, menționând că se află „într-o relație complicată”. Mesajele ei indicau existența unor neînțelegeri între cei doi, pe care bărbatul de 24 de ani nu le putea accepta.

Într-un act disperat, bărbatul a ademenit-o pe tânără într-o cameră de hotel, unde a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. După ce a conștientizat gravitatea faptei sale, acesta și-a pus capăt zilelor.

Cei doi au fost găsiți îmbrățișați în pat

Scenele de la fața locului au fost devastatoare: cei doi tineri au fost găsiți îmbrățișați.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autoritățile sunt acum în plin proces de investigare, încercând să reconstituie firul evenimentelor și să stabilească exact circumstanțele în care s-a produs crima

Citește și: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă de iubitul său într-un hotel din București. Tânăra i-ar fi spus că vrea să se despartă

„La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00,

prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.  În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid

cu un obiect tăietor-înțepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul poliției. 

 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.