Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în accidentul pe de Centura Drobetei. Unul dintre aceștia luase chiar astăzi proba teoretică pentru a obține permisul de profesionist

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 aug 2024, 13:56

Accident tragic petrecut pe Centura Drobeta Turnu Severin. Deși aveau toată viața înainte, doi tineri și-au găsit sfârșitul sub roțile unui TIR.

Daniel și Dragoș, doi tineri în vârstă de 18 ani, și-au pierdut viața în tragicul accident de pe Centura Drobeta Turnu Severin. Autoturismul în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a fost strivit sub roţile unui vehicul de mare tonaj.

Citește și: Doi tineri din Mehedinți au sfârșit sub roțile unui TIR. Una dintre victime abia absolvise liceul

Ei sunt tinerii care și-au găsit sfârșitul pe Centura Drobeta Turnu Severin 

Daniel urma să treacă în clasa a 12-a şi se pregătea pentru examenul de Bacalaureat din anul următor, notează Observatornews.ro. Pe de altă parte, Dragoş, proaspăt absolvent de liceu, nu reușise să ia Bacalaureatul în prima sesiune și era programat să susțină prima probă din sesiunea de toamnă în aceeași zi.

Citește și: Tragedie pe drumurile din Bihor: Trei persoane și-au pierdut viața după un teribil accident rutier

Potrivit informațiilor furnizate de sursa menționată anterior, Dragoș visa să devină șofer de TIR, iar astăzi, înainte de accident, avusese loc prima probă teoretică pentru obținerea atestatului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

În ciuda planurilor de viitor, cei doi și-au găsit sfârșitul sub roțile unui TIR. Impactul devastator a fost atât de puternic încât indicatorul de viteză al autoturismului a rămas blocat la 160 km/h. 

Accidentul s-a produs în această dimineață

Trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au fost mobilizate pentru a face față situației critice. Printre resursele trimise pe teren s-au numărat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Citește și: Tragedie pe o șosea din Hunedoara: Cinci tineri și-au pierdut viața într-un accident violent, după ce mașina s-a lovit frontal de un cap de pod

"La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ", a transmis ISU Mehedinţi.

Sursa Foto: Facebook Dany Stoiculescu/ Dragoș Maxim