Eintracht Frankfurt, aproape de o surpriză în fața lui Tottenham

Author: Bogdan Frațilă
Actualizat: 09 iul 2023, 01:30

Frankfurt vs Tottenham! Meci intens care a dus la un scor interesant

Sursa: PixaBay

Frankfurt vs Tottenham! Meci intens care a dus la un scor interesant

Eintracht Frankfurt a ratat prima victorie pe teren propriu în Liga Campionilor

Împotriva lui Tottenham, hessienii au zgâriat victoria, mai ales în repriza a doua. 0-0 cu Tottenham Hotspur, Eintracht Frankfurt a remizat. Într-un meci intens, arădenii au arătat marți seară o prestație solidă, mai ales în repriza a doua. În clasamentul Grupei D, arădenii rămân la egalitate de puncte cu Tottenham, pe locul trei.

Kane și Fiul din nou și din nou Antrenorul lui Eintracht, Oliver Glasner, a făcut două schimbări în unsprezecele de start față de victoria cu 2-0 cu Union Berlin. Luca Pellegrini a fost înlocuit de recuperatul Kristijan Jakic, iar Djirbil Sow l-a înlocuit pe accidentatul Mario Götze.Nu a durat mult până să ne dăm seama că Eintracht a avut în Spurs un adversar diferit de cel de sâmbătă al lui Union.

Londonezii s-au apărat bine, iar Harry Kane, Richarlison și Heung-min Son și-au arătat în repetate rânduri clasa în atac. Hessiștii nu au jucat deloc rău, dar nu au putut împiedica numeroasele ocazii ale Spurs. O centrare a lui Son a fost ratată de Kane la al doilea stâlp (12), lucru pe care Son și Kane l-au repetat în minutul 25, când Kane nu a ajuns la o centrare a lui Son de la cinci metri.
Son însuși a ratat în minutul 40 cu o lovitură de cap liberă în fața lui Kevin Trapp, după ce Kane a lăsat să treacă abil mingea. Doar trei minute mai târziu, șutul lui Ivan Perisic a fost deviat de Kristijan Jakic și a trecut puțin pe lângă poartă. Colțurile lui Spurs au fost, de asemenea, mereu periculoase.

Rode este blocat

Eintracht a jucat destul de bine și a avut o perioadă de presiune la mijlocul primei reprize, în care i-a izolat pe Spurs în propria jumătate.

Cu toate acestea, nu și-au creat sută la sută ocazii, un șut blocat de Sebastian Rode (18) a fost totuși cea mai bună șansă pentru arădeni. Hessenii au ieșit de la vestiare mai curajoși și și-au creat rapid ocazii mai clare decât în prima repriză. Angsar Knauff a primit o minge minunată de la Sow în spatele apărării, dar Hugo Lloris a reușit să respingă lovitura directă din penalty. A fost păcat, pentru că Knauff ar fi avut timp să ia mingea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Din nou și din nou Hasebe împotriva lui Kane Puțin mai târziu, a venit cea mai clară ocazie a lui Eintracht

Hessiștii au câștigat mingea la înălțimea șaisprezecimilor adverse în pressingul lui Kamada și Rode, iar balonul a ajuns în fața lui Lindström, care a șutat peste poartă (62).

Eintracht a făcut multe lucruri bune la această fază, a lipsit doar golul.Jocul a rămas intens, Eintracht a cumpărat clar pe Spurs în repriza a doua. Numai duelurile dintre Hasebe și Kane au meritat intrarea, iar mijlocașul central cu Sebastian Rode și formidabilul Djibril Sow a demonstrat că se ridică fără probleme la standarde internaționale. Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru o victorie, dar hessenii vor accepta cu plăcere punctul obținut împotriva unei echipe de top din Premier League și a favoritei grupei.

Citeste si: Bayern anihilează criza! Pe deplin motivată pentru Dortmund

Citeste si: David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a cu lacrimi în ochi

Citeste si: Cristiano Ronaldo, fotbalistul preferat al Reginei Elisabeta a II-a, omagiu emoționant adus Majestății Sale

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.