Ekin Koc, Sultanul Ahmet din “Kosem”: “Nu sunt un amant prost!”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:57

Tanarul actor turc Ekin Koc, interpretul Sultanului Ahmet (Ahmed I in varianta europenizata a numelui) din serialul “Kosem”, difuzat la Kanal D, de luni pana joi, de la ora 20.00, este pur si simplu adulat in tara sa.

Desi pare de necrezut pentru un star de televiziune in ascensiune, atragator si charismatic, Ekin Koc este singur! In urma cu un an, a avut o prietena, insa de atunci serile si le petrece in compania prietenilor sau in fata consolei Playstation. Uneori, compune cate o piesa la chitara sau asculta muzica. Intrebat de jurnalisti daca este un amant bun, tanarul actor turc a dat un raspuns “diplomatic”, dar extrem de convingator: “Niciodata nu am fost in revistele de scandal, dar va asigur ca nu sunt un amant prost!”, a spus acesta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Lumea ma cunoaste doar din informatiile care exista pe internet despre mine.

Va asigur ca nu sunt diferit de tinerii de varsta mea. Am multi  prieteni, stau de vorba cu ei pe retelele de socializare, ies, ma distrez, ma bucur de viata. Imi place sa calatoresc si mi-as dori sa vizitez Orientul Indepartat. Cand va veni cineva in viata mea, sper sa fac acele calatorii in compania persoanei dragi!” a declarat Ekin Koc.

 

Taguri: