El a fost și va rămâne cea mai mare iubire a renumitei Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”! Iată cine este celebrul cântăreț din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2024, 10:21
video Foto(4)

Müjde Uzman, care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, poveste de dragoste cu năbădăi, alături de unul dintre cei mai râvniți cântăreți din Turcia! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Müjde Uzman are 39 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de succes și noi apariții de senzație pe micile ecrane și în mediul online. În cele două decenii de carieră fulminantă, celebra actriță a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma captivantă în multe producții de excepție în care a jucat. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2016, când a dat viață personajului Nazli în serialul În bătaia inimii, iar anul acesta a revenit la Kanal D, în producția O dragoste, în care joacă rolul Alev, care i-a adus

un succes răsunător pe plan profesional.

Müjde Uzman, care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, și-a îndeplinit marele vis de a devenit fotomodel și actriță

Născută în 1984, în Istanbul, Müjde Uzman a crescut într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama și sprijinul necesar pentru a-și îndeplini toate dorințele. Dornică să urce pe marile podiumuri ale modei, Mujde a început încă din perioada liceului să cocheteze cu modelingul și în doar câțiva ani a devenit cunoscută și apreciată de marile case de modă.

Pe când avea doar 17 ani, superbă Mujde a câștigat locul întâi în cadrul competiției Elite Model Look. La scurtă vreme această a primit propunerea de a prezenta diverse emisiuni și a lucrat ca prezentator și DJ la posturi TV din Turcia.

Treptat aceasta a realizat că nu poate să renunțe nici la marele vis de a deveni actrița și atunci s-a înscris a Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Istanbul.

Iar în anul 2008, Müjde Uzman a debutat pe platourile de filmare ale producției Recep İvedik 2, iar la scurt timp a fost selectată și în distribuția serialului, Paramparça Aşklar, care au însemnat primii pași către cariera strălucită din prezent.

Citește și: Cum arăta celebra Müjde Uzman, actrița care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, la vârsta de 17 ani, când era fotomodel și făcea furori pe marile podiumuri din Turcia

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Müjde Uzman, poveste de dragoste cu năbădăi alături de unul dintre cei mai râvniți cântăreți din Turcia

Dincolo de reușitele sale pe plan profesional, Müjde Uzman nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale și a sfârșit mereu în lacrimi după fiecare despărțire. De departe, cea mai lungă relație a fost cea cu unul dintre cei mai talentați și apreciați cântăreți ai Turciei, chipeșul Oğuzhan Uğur (40 de ani).

Cei doi îndrăgostiți au trăit o poveste de iubire cu năbădăi, deoarece s-au despărțit de mai multe ori și de fiecare dată celebra actrița și-a dorit să mai acorde o șansă relației lor însă în cele din urmă povestea lor s-a sfârșit definitiv.

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

Anul trecut celebra actrița a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la cinema alături de actorul Birand Tunca (33 de ani). Însă cei doi s-au ferit să ofere detalii despre ceea ce se întâmplă între ei și nici nu au confirmat că ar avea o relație de iubire.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?