El a fost și va rămâne cel mai iubit bărbat din viața celebrei Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek! Iată cum a strălucit frumoasa actriță la nunta sa, în urmă cu nouă ani

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2023, 10:29
serialul melek Foto(4)

Nehir Erdogan, pe platourile de filmare ale serialului Melek

Sursa: Captură KANAL D

Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, nuntă de poveste! Cum a arătat celebra actriță la nunta ei, în anul 2014! Iată cât a durat mariajul ei.

Nehir Erdogan este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent desăvârșit, o carisma deosebită și o pasiune uriașă pentru profesie. Dincolo de carieră de succes, celebra actrița nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un divorț și în prezent încă își caută jumătatea.

Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, imagini rare de la nunta sa de poveste

Nehir Erdogan s-a născut în 1980, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului. După încheierea liceului, ambițioasă tânăra a decis, la îndemnul părinților ei să se înscrie la Facultatea de Economie și Științe Administrative, însă mai târziu a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci s-a reorientat către Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema din cadrul Institutului de Științe Sociale din Istanbul și în cele din urmă a devenit o

actrița cu drepturi depline.

Citește și: Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Nehir Erdogan

În 2003, Nehir Erdogan a debutat pe platourile de filmare ale producției Hababam Sınıfı Merhaba, iar de atunci ambițioasă actrița s-a bucurat de multe succese pe plan profesional și a devenit din ce în ce mai cunoscută și apreciată de publicul din Turcia și din străinătate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce avere are Nehir Erdogan, actrița principală din „Melek”. E una dintre cele mai de succes actrițe din Turcia

Dincolo de cariera presărată cu multe reușite, Nehir Erdogan nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj ratat, iar în prezent încă este singură.

Nehir Erdogan s-a căsătorit în anul 2014 cu regizorul Ahmet Sesigurgil. Nuntă a avut loc într-un cadru de poveste din Istanbul și cei doi miri au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. Însă după doar doi ani de căsnicie, aceștia au decis să pună capăt mariajului. Nehir și soțul ei au divorțat de comun acord și au rămas în relație bună de prietenie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.