El a fost și va rămâne prima iubire a celebrei Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță, în compania fostului ei soț, Ahmet Sesigürgil

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2023, 13:40
Nehir Erdogan in rolul Melek Foto(4)

Nehir Erdogan, pe platourile de filmare ale serialului Melek

Sursa: Captură KANAL D

Nehir Erdogan, eroina producției Melek, poveste de iubire că-n filme alături de primul ei soț! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță, în compania celui mai iubit bărbat din viața sa!

Nehir Erdogan este considerată una dintre cele mai talentate și expresive actrițe din generația să. Aceasta a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să uimească fanii cu noi proiecte de senzație. Publicul din România a cunoscut-o anul acesta în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului principal, care i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Nehir Erdogan, eroina producției Melek, poveste de iubire că-n filme alături de primul ei soț

Născută în anul 1980, în Izmir, Nehir Erdogan a copilărit și a primit o educație de seama în sânul familiei sale, alături de fratele ei mai mic, în ciuda situației materiale dificile. Carismatica Nehir a visat încă din perioada adolescenței să devină o actrița celebra peste ani. După absolvirea luceului, aceasta s-a reorientat, la îndemnul părinților ei, spre domeniul economic și a fost admisă la Facultatea de Economie și Științe Administrative, dar treptat a conștientiza faptul că nu va putea să renunțe definitiv la marele ei vis de a deveni actrița și atunci s-a hotărât să se înscrie

și la Facultatea de Radio, Televiziune și Cinema în cadrul Institutului de Științe Sociale.

Nehir Erdogan a debutat în anul 2007 pe platourile de filmare în producția artistică The Secrets of the Angel, care s-a turnat în Los Angeles, iar de atunci frumoasă actriță s-a bucurat de multe succese, reușind să devină din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată în breaslă tânăra.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialul Melek, relație specială cu Defne și Kerem, a căror mamă a fost în distribuția îndrăgitei producții! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță alături de tinerii ei colegi Rabia Soytürk și Ulvi Kahyaoğlu

Dacă pe plan profesional, norocul i-a surâs mereu și a înregistrat reușită după reușită de-a lungul carierei sale, pe plan personal, Nehir Erdogan nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat. În anul 2014 frumoasă actrița l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului Silsile, pe renumitul director de imagine, Ahmet Sesigürgil, care la scurtă vreme a cerut-o în căsătorie.

Însă după doar doi ani de la nuntă, cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor și să meargă pe drumuri separate, în ciuda iubirii ce și-au purtat-o. Presa turcă a scris la acea vreme faptul că actrița nu a fost de acord cu decizia soțului ei de a se stabili în Franța și astfel au ajuns la divorț.

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, decizie uluitoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță într-un complex comercial din Istanbul și ce dezvăluiri le-a făcut jurnaliștilor

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.