El ar fi, de fapt, iubitul misterios al Anamariei Prodan! Cine este bărbatul care a făcut-o să uite de Reghecampf: „Este minunat! Fabulos!”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 ian 2024, 05:40

Cine este bărbatul care a făcut-o pe Anamaria Prodan să uite de Reghecampf

Sursa: Instagram Anamaria Prodan - colaj Kanal D

Anamaria Prodan a promis că își va ține viața personală privată dar, recent, a fost surprinsă în compania celui care ar fi iubitul ei!

Anamaria Prodan este în culmea fericirii de câteva luni bune, deoarece a cunoscut un bărbat de excepție care o face să se simtă fericită, iubită și împlinită după ce a răzbit din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț și i-a oferit și un copil.

El ar fi, de fapt, iubitul misterios al Anamariei Prodan

Recent, s-a aflat, conform Click.ro, că iubitul Anamariei Prodan este Flavius Nedelea, un afacerist din România, în vârstă de 42 de ani.

El ar fi cel care a făcut-o pe impresară să uite de durerea provocată de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Noul iubit al Anamariei Prodan ar fi din Tulcea și ar deține un hotel în București, dar și un restaurant luxos.

Recent, impresara și partenerul ei ar fi fost surprinși în aeroport în timp ce se pregăteau să plece într-o vacanță romantică la Nisa. Amândoi păreau fericiți în compania lor reciprocă.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și copiii ei, în ceea ce îl privește pe noul iubit al impresarei. Sarah Prodan a dat cărțile pe față: „În sfârșit”

Chiar și prietenii celor doi nu au decât cuvinte de laudă la adresa lor, aceștia declarând din urmă că se iubesc foarte mult și par de nedespărțit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. 

Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al  Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos.

Citește și: Carmen Harra, adevărul despre relația Anamariei Prodan cu noul iubit: „Percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezintă”

Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună”, au dezvăluit apropiații Anamariei Prodan și al iubitului ei, conform sursei menționate anterior.

Anamaria Prodan preferă să-și țină relația privată

Deși afirmă că nu se ascunde cu viața ei, Anamaria Prodan a menționat că preferă discreția când vine vorba de viața ei amoroasă pentru a-și proteja „omul de lângă ea”.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc” , a declarat Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.