El e barbatul care baga SPAIMA in angajatii romani. Motivul te va uimi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Stirea urmatoare nu este pentru cei slabi de inima! Si va spunem si de ce: in zilele noastre, cand locurile de munca sunt din ce in ce mai putine si mai nesigure, sa fii concediat este o situatie intr-adevar nefericita.

Iar noi l-am gasit pe cel de care trebuie sa va feriti: omul care isi castiga existenta exact din dramele altora. Face concedieri pe banda rulanta. Ca si personajul interpretat de George Clooney, exact acelasi lucru il spune si Bogdan. Un barbat care la prima vedere lasa impresia unui proaspat director sosit in firma in care lucrati.

Dar nu va lasati inselati. E suficient sa-l vedeti trecand prin firma, ca sa va dati seama ca directiunea se pregateste de concedieri.

El este omul angajat sa-i dea afara pe altii: „ Incep sa lucrez cu el. Incep sa-i lucrez jobul lui, hai sa facem, hai sa lucram, hai sa... ”, ne explica Bogdan procesul.

Asa incepe totul! Strategia e simpla: de obicei, Bogdan este prezentat angajatilor drept un nou sef. Cateva luni de zile, el monitorizeaza atent, ba chiar invata sa indeplineasca responsabilitatile fiecarui angajat. Numai asa isi poate da seama cine isi face corect meseria si cine isi gaseste scuze.


Insa, nu e lucru simplu sa-i spui angajatului ca il lasi fara loc de munca: „ In momentul in care concediezi un om, nu ai voie niciodata sa-l demotivezi, sa-i arati toate lucrurile rele pe care el le-a facut.(…) Oamenilor trebuie sa le explici, in momentul in care faci o concediere brutala, "De maine plecati acasa!", nu poti sa descoperi decat revolta, nemultumire, frica ”.

##VIDEO105622##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta