El e barbatul care i-a sucit mintile Oanei Zavoranu! Afla adevaratul motiv al despartirii de fostul ei iubit

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Se repeta istoria? Sa fie infidelitatea motivul despartirii dintre Oana Zavoranu si fostul ei iubit, Razvan Dumitrescu.

Tabloidele, surse din anturajul vedetei, dar si martori sustin ca Oana Zavoranu ar avea o relatie cu un alt barbat. Zvonurile merg, insa, mult mai departe! Se spune ca Oana l-ar fi inselat, de fapt, pe Razvan Dumitrescu, cel cu care avea o relatie de cativa ani si care ii fusese alaturi in diverse momente dificile.

A fost prinsa Oana Zavoranu in flagrant de fostul iubit? Exista martori, unul dintre acestia a venit in direct la WOWbiz si a povestit cum a vazut-o pe Oana Zavoranu intr-un restaurant luand masa alaturi de un alt tanar decat iubitul

ei. Gesturle dintre ei erau tandre, dand impresia ca ar fi foarte apropiati.

Cel care i-ar fi furat mintile Oanei Zavoranu este un tanar student din Israel, pe nume Tamer. El studiaza Stomatologia in Romania. Are 25 de ani si provine dintr-o familie foarte instarita. S-ar fi cunoscut pe un chat si ar fi fost dragoste la prima vedere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”